Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Bu sezon Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan TKİ Tavşanlı Linyitspor’un başkanı Hayrettin Yüksel, yeni sezon öncesi kombine satışının başladığını ancak taleplerin az olduğunu söyledi.

26.08.2015 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan TKİ Tavşanlı Linyitspor'un başkanı Hayrettin Yüksel, yeni sezon öncesi kombine satışının başladığını ancak taleplerin az olduğunu söyledi.

Başkan Yüksel, geçtiğimiz yıllarda Linyitspor'un kendi sahası olan Ada Sahası'nın onarım çalışmaları nedeniyle Kütahya Dumlupınar Stadı'nda maçların oynandığını, şimdi ise sahanın onarımının tamamlanmış olmasına rağmen kombine biletlere ilginin az olduğunu belirtti.

Kombine biletlerin daha çok takıma destek olunması için alınması gerektiğini vurgulayan Hayrettin Yüksel, "Takımın maddi durumunun iyi olmadığı herkesçe biliniyor. Hafta sonu Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşması için yapılan masraflar 22 bin TL. Linyitspor'un sahiplenilmesi gerekiyor. Taraftarın istediği oldu, sahamız açıldı ve takımımıza sahip çıkılması gerekiyor. Şehir içerisinde satışa sunulan kombine giriş biletlerinden beklediğimiz oranda satış gerçekleşmedi. Tüm kombinelerin satılarak bitmesini bekliyoruz. Kombine giriş biletleri Garp Linyit İşletmesi Müessesi'nden temin edilebilir, hatta taraftarımız istesin ayaklarına kadar götürürüz" dedi.

Bu arada kombine giriş kartları, kapalı tribün ve açık tribün olmak üzere 150 TL, 200 TL ve 300 TL olarak değişiyor. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement