Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor’un altyapıda patlama yaparak A takıma kadar çıkan Aykut Saltık, takımda 10 numaralı formayı giyecek.

12.08.2015 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor'un altyapıda patlama yaparak A takıma kadar çıkan Aykut Saltık, takımda 10 numaralı formayı giyecek.

2007 yılında Tavşanlı Üç Eylülspor altyapısında futbol hayatına başlayan Aykut, Üç Eylülspor'da 4 sene geçirdikten sonra antrenör İmam lakaplı Ahmet Erdinç'in gözüne girerek Tavşanlı Linyitspor altyapısına transfer oldu. Ahmet Erdinç gözetiminde gösterdiği performans ile övgülerin odağında olan Aykut, A takıma yeşil ışık yaktı.

Akademi Liglerinde, U-17 yaş gruplarında çıktığı 21 maçta 13 gol atma başarısına sahip olan Aykut, ayrıca U-17'de gol kralı oldu. U-19 yaş gruplarında ise çıktığı 13 maçta 4 gol atma başarısına sahip oldu.

Altyapıda gösterdiği performans ile Ali Nail denetimindeki Linyitspor ile profesyonelliğe geçiş yapan Aykut Erdinç ile 3 senelik anlaşma yapıldı. Aykut Saltık, geçen sene son dakikalarda oyuna girerek gösterdiği performans ile Tavşanlı taraftar gruplarından tam not aldı. Hazırlık maçlarında istekli oyun ortaya koyan ve ayak bileklerine son derece hakim olan Aykut, bu sene Linyitspor'un 10 numaralı formasını giyecek. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement