Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor'un forma ve lisanslı ürünleri için taraftarlardan için sürekli olarak mesaj ve talep geldiği belirtildi.

03.08.2015 19:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor'un forma ve lisanslı ürünleri için taraftarlardan için sürekli olarak mesaj ve talep geldiği belirtildi.

Diyarbekirspor Kulübünden yapılan açıklamada, kulübün geçen sezonun başından beri bu konuda çalışma başlattığı ve Atatürk Stadı karşısında store için yer kiralandığı kaydedildi.

Gerekli dekorasyon ve alt yapı çalışmaları tamamlayarak ürünlerin basılması ve hazırlanması için çalışma başlatılan girişimlerin belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ancak logo ve marka tescili konusunda bir takım yasal sorunlar yaşadık. Diyarbakırspor markası ve logosuna daha önce icra konulması nedeniyle çalışmalara ara vermek zorunda kaldık. Yürüttüğümüz çaba ve çalışmalarla marka tescili ve logo konusundaki sıkıntıları aşma aşamasına gelmiş durumdayız.1 yıllık kiralama ücretini ödediğimiz storeyi tüm yasal engellerin kalkması ve ürünlerin gelmesiyle bu sezon hayata geçirmeyi planlıyoruz. Hem doğrudan hem de internet üzerinden satış yapacak çalışma için biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmanızı istiyoruz. Kulübümüze gelir getirecek bu çalışmayı hayaya geçirmeyi en çok biz istiyoruz. Ancak bunu yaparken her şeyi yasalara uygun ve pürüzsüz şekilde yerine getirmek zorundayız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement