Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig takımlarından Yeni Diyarbakırspor'da futbolcularla ilgili sosyal medyada çıkan asılsız haberlere tepki geldi.

30.06.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig takımlarından Yeni Diyarbakırspor'da futbolcularla ilgili sosyal medyada çıkan asılsız haberlere tepki geldi.

Futbolcu İbrahim Konuksever'in 2017'ye kadar devam eden sözleşmesini tek taraflı feshederek serbest kaldığı yönünde çıkan haber ve yapılan paylaşımlar, yeşil kırmızılı kulüp tarafından yalanlandı.

Yeni Diyarbakırspor'dan kulübünden yapılan açıklamada, iyi araştırılmadan ve kulüp tarafından teyit edilmeden yapılan haberlerin rahatsızlık yarattığına dikkat çekilerek, İbrahim'le ilgili paylaşımların asılsız olduğu vurgulandı.

Açıklamada, kulüp ile ilgili somut gelişmeler ve doğru bilgilerin zamanında ve ayrım yapılmadan kulübün sosyal medya hesabı üzerinden basın ve kamuoyuna ulaştırıldığına dikkat çekilerek, taraftarlardan, kulüp tarafından teyit edilmeyen veya resmi sitede açıklanmayan haberlere itibar etmemeleri istendi.

Açıklamada, transferle ilgili ön çalışmaların devam ettiği ve imzaların 5 Temmuzdan sonra atılmaya başlanacağı da kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement