Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, Kemer Tekirovaspor maçına kilitlendi.

19.03.2015 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, Kemer Tekirovaspor maçına kilitlendi.

Yeni Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Fevzi İlhanlı, yaptığı yazılı açıklamada, elde edilen başarılı sonuçlardan duyduğu memnuniyete vurgu yaptı.

İlhanlı, takımlarının ligin ikinci yarısında gösterdiği başarılı performansla şampiyonluk için iddialı, kararlı ve inançlı olduğunu gösterdiğini belirtti.

Alınan her galibiyetin sezon başında belirledikleri 2. lig hedefine kendilerini bir adım daha yaklaştırdığını, moral ve motivasyonlarını artırdığını kaydeden İlhanlı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bizler kendimizi vefakar ve cefakar taraftarlarımız başta olmak üzere bu kadim kentin hizmetkarı olarak görmekteyiz. Bu takımın sahibi halkımızdır. Bu vesile ile Pazar günü Diyarbakır Atatürk Stadı'nda yapacağımız Kemer Tekirovaspor karşılaşmasına yediden yetmişe tüm halkımızı ve taraftarlarımızı davet ediyoruz."

Centilmenlik ölçüleri içinde kalmak şartıyla takımlarına her türlü moral ve motivasyon arttırıcı destek verilmesi gerektiğini belirten İlhanlı, şöyle devam etti:

"Kemer Tekoravaspor maçında alacağımız 3 puanla şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış olacağız. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız hedefe kilitlenmiş durumda. Onların bu maçı alacaklarına ve kalan tüm maçları kazanarak takımımızı 2. lige taşıyacaklarına olan inancımız sonsuzdur. 21 Mart Cumartesi günü nevruzumuzu kutlayacağız. 22 Mart Pazar günü tribünde ve sahada tek yürek olarak bu anlamlı haftada alacağımız galibiyetle çifte bayram yapalım diyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement