Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Yeni Diyarbakırspor, alacağı olmadığı halde önce takımdan izinsiz ayrıldığını iddia ettiği ve önceki gün sözleşmesini tek taraflı fesheden Serdar Karaduman hakkında yasal işlem başlattı.

28.01.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Diyarbakırspor, alacağı olmadığı halde önce takımdan izinsiz ayrıldığını iddia ettiği ve önceki gün sözleşmesini tek taraflı fesheden Serdar Karaduman hakkında yasal işlem başlattı.

Yeni Diyarbakırspor ile futbolcu Serdar Karaduman arasındaki ihtilaf mahkemelik oldu. Yeşil-kırmızılı kulüp, bu futbolcunun alacağı olmadığı halde ilk yarının bitmesine iki hafta kala takımdan izinsiz ayrılarak maçlara ve idmanlara katılmadığı gerekçesiyle noter tespitli tutanak tuttu. Yapılan, açıklamada futbolcunun serbest kalmasını engelleyecek paranın TFF'ye yatırıldığı kaydedildi. Futbolcunun ise sezon sonuna kadar boşta kalmamak için tüm riskleri göze alarak sözleşmesini tek taraflı feshettiği belirtildi. Yeni Diyarbakırspor, Van Büyükşehir Belediyespor'a transfer olan Serdar'ın hukuki olarak cezalandırılması için olayı yargıya taşıdı.

MEN VE TAZMİNAT TALEBİ

Hukuki süreç sonunda Yeni Diyarbakırspor'un lehine karar çıkarsa Serdar hem uzun süreli men cezası alacak hem de kulübe tazminat ödemek zorunda kalacak. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzden alacağı olmadığı halde ve tüm alacakları ödenmesine rağmen kenti ve kulübü izinsiz şekilde terk eden futbolcumuz Serdar Karaduman, TFF nezdinde tek taraflı sözleşme feshetme hakkını kullanmıştır. Kulübümüz, bu futbolcunun kulübümüze tazminat ödemesi ve suç teşkil eden davranışlarından dolayı ceza alması için hukuk haklarını kullanmaya başlamıştır. TFF ve yargı nezdinde gerekli işlemler başlatılmıştır. Hiç kimse kulübümüzü mağdur edemez ve bunu yapanlar yasal sonuçlarına katlanacaklardır" denildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement