Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Diyarbakır’da, 24 Ocak 2001 tarihinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Diyarbakır eski Emniyet Müdürü ve dönemin Diyarbakırspor Onursal Başkanı Ali Gaffar Okkan, ölümünün yıl dönümünde yine çeşitli etkinliklerle anılacak.

21.01.2015 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da, 24 Ocak 2001 tarihinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Diyarbakır eski Emniyet Müdürü ve dönemin Diyarbakırspor Onursal Başkanı Ali Gaffar Okkan, ölümünün yıl dönümünde yine çeşitli etkinliklerle anılacak.

Tribünlerde Okkan için özel şovlar hazırlayarak merhum müdürü anmak isteyen taraftarların planı, 25 Ocak Pazar günü oynanacak Yeni Diyarbakırspor - Sancaktepe Belediyespor maçının seyircisiz olması nedeniyle gerçekleşmeyecek.

ÖZEL PANKART HAZIRLANIYOR

Ancak Yeni Diyarbakırspor sahaya özel bir pankartla çıkacak. TFF'den izin alan yeşil-kırmızılı kulüp, kentin Okkan'a olan sevgisini anlatan bir pankart hazırlıyor. Genel menajer İsmet Yılmazi, "Ali Gaffar Okkan asırlar geçse de unutulmayacak. Diyarbakır halkı kendisine hizmet edenleri asla unutmaz. Özel bir pankartla kendisini anacağız. Allah bir kez daha kendisine ve olayda hayatını kaybedenlere rahmet eylesin" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement