Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta ikinci yarının ilk maçında Pazar günü kendi sahasında Sancaktepe Belediyespor’la karşılaşacak olan Yeni Diyarbakırspor, maçın hazırlıklarına başladı.

20.01.2015 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta ikinci yarının ilk maçında Pazar günü kendi sahasında Sancaktepe Belediyespor'la karşılaşacak olan Yeni Diyarbakırspor, maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Mustafa Ceviz, aradaki puan farkına rağmen şampiyonluk için iddialı olduklarını söyledi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Yeni Diyarbakırspor, 25 Ocak Pazar günü Diyarbakır'da Sancaktepe Belediyespor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarına başladı. Seyrantepe Tesisleri'nde yapılan idman yaklaşık 40 dakika sürdü. Tüm futbolcuların katıldığı idmanda yenileme çalışması ve düz koşu yapıldı. İdmandan önce futbolcularla kısa bir değerlendirme yapan teknik direktör Mustafa Ceviz, liderle olan puan farkına rağmen şampiyonluğun en büyük adayı olduklarına dikkat çekerek, öğrencilerinden hedefe odaklanmalarını istedi.

"ŞAMPİYONLUK HEDEFİNE ODAKLANIN"

Liderle olan puan farkının kendilerini korkutmadığını aktaran Ceviz, "Şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Şimdi tüm benliğinizle şampiyonluğa odaklanın. Nasıl başlarsak öyle gidecek. Sancaktepe 17 final maçımızdan ilki olacak. Kalitenize inanıyoruz. Yeter ki takım ruhu oluşturun ve kenetlenin. Tek yumruk olursak hiç bir engel önümüzde duramaz" dedi.

Pazar günü 13.00'da başlayacak Yeni Diyarbakırspor - Sancaktepe Belediyespor maçı seyircisiz oynanacak. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement