Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, Dardanelspor’la 24 Aralık’ta kendi sahasında yapacağı erteleme maçını Seyrantepe tesislerinde oynamak için Futbol Federasyonu’na başvurdu.

10.12.2014 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, Dardanelspor'la 24 Aralık'ta kendi sahasında yapacağı erteleme maçını Seyrantepe tesislerinde oynamak için Futbol Federasyonu'na başvurdu.

Yeni Diyarbakırspor, Kobani olayları nedeniyle ertelenen ve 24 Aralık Çarşamba günü oynatılması kararlaştırılan Dardanelspor maçını Seyrantepe Diskispor tesislerinde oynamak için Futbol Federasyonu'na talepte bulundu. Aynı tarihlerde oynanacak Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray maçı nedeniyle Atatürk Stadı'nın üst üste iki maçı kaldıramayarak zeminin zarar göreceğini dile getiren yeşil-kırmızılı kulüp, şimdi federasyonun olumlu yanıt vermesini bekliyor.

MALTEPE HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Yeni Diyarbakırspor, ligin ilk yarısına ait son deplasman maçını Pazar günü Maltepespor'la İstanbul'da yapacak. Seyrantepe tesislerinde teknik direktör Mustafa Ceviz nezaretinde gerçekleşen haftanın ilk idmanı, düz koşu ile başlayıp dar alanda pas ve taktiksel çalışma ile son buldu. Arsinspor maçında sakatlanan ve tedavi için İzmir'e giden Fahrettin, okudukları üniversitelerdeki sınavlar nedeniyle izin alan İbrahim ve Mustafa, sağlık sorunları nedeniyle ameliyat olan Yücel ve Mehmet İpek ile izinli olan Rıdvan katılmadı.

FAHRETTİN'DEN KÖTÜ HABER

Dr. Bülent Zeren tarafından tedavi edilmek üzere İzmir'e giden Fahrettin'in sakatlığının ciddi olduğu ve büyük ihtimalle ligin ilk yarısını kapattığı açıklandı. Tecrübeli futbolcunun en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

4 sarı karttan cezalı duruma düşen Ali Setirekli ise Maltepespor maçında forma giyemeyecek.

Öte yandan, yeşil-kırmızılı takımda Emre Karaman'ın sözleşmesi ise karşılıklı anlaşılarak feshedildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement