Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Mücadele ettiği Spor Toto 3. Lig 2. Grubun en az gol yiyen ikinci, Türkiye liglerinin de en az gol yiyen 12 takımı arasında yer alan Yeni Diyarbakırspor’un kalecileri geleceğe umutla bakıyor.

06.12.2014 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mücadele ettiği Spor Toto 3. Lig 2. Grubun en az gol yiyen ikinci, Türkiye liglerinin de en az gol yiyen 12 takımı arasında yer alan Yeni Diyarbakırspor'un kalecileri geleceğe umutla bakıyor.

Geride kalan 13 lig maçının tamamında Diyarbakırspor'un kalesini koruyan Ceyhun Demircan, bu başarıda en büyük pay sahiplerinden biri oldu. Kalesinde sadece 8 gol gören Ceyhun, maç başına 0.61 ortalamasıyla 3. Lig 2. Grup'taki 15 ve Türkiye liglerinde de 127 takımdan 115'ini geride bıraktı.

"RAKİP DEĞİL ARKADAŞIZ"

Diğer kaleci Yücel Solak'ın sağlık sorunları yüzünden takımdan ayrı olması nedeniyle takımda kaleci olarak Ceyhun Demircan ve Can Avcı kalırken, yeşil-kırmızılı takımın iki file bekçisi de çok iyi anlaştıklarını dile getirdi. Birbirlerini hiçbir zaman rakip görmediklerini belirten Can ve Ceyhun, "Hepimizin amacı takımın başarısıdır. Kim iyi ise ve formdaysa o oynar. Aramızda çok güzel bir arkadaşlık var. Saha dışında da çok iyi anlaşıyoruz. Taraftarlarımız ve camiamız emin olsun ki takımda kaleci sorunu yok. Sezon sonunda 2. Lig'e çıkmanın sevincini yaşamak istiyoruz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement