Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor’u, uzun yıllar Turhan Özyazanlar’ın yardımcılığını yapan Diyarbakırlı antrenörlerin çalıştırması kararlaştırıldı.

12.11.2014 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor'u, uzun yıllar Turhan Özyazanlar'ın yardımcılığını yapan Diyarbakırlı antrenörlerin çalıştırması kararlaştırıldı. Yeni Diyarbakırspor'da Ramazan Erin teknik sorumlu, Erdal Elgörmüş de antrenör olarak görev yapacak. Erin ve Elgörmüş, başarı için birlik, beraberlik çağrısı yaparak tüm camiadan destek istedi.

Yeni Diyarbakırspor'da Fethi Çokkeser'in istifasından sonra başlayan teknik heyet sorunu, 'yerli formülü' ile çözüldü. Bu sezon UEFA A Diploması alan Ramazan Erin teknik sorumlu olurken, yardımcılığına da yıllardır beraber çalıştığı Diyarbakırspor'un eski kalecilerinden Erdal Elgörmüş getirildi. Geçen sezondan beri Fethi Çokkeser'in ekibinde yer alan ve Çokkeser'in istifasından sonra ayrılan Ramazan Boşnak'ın yeni teknik ekipte de çalışmasına karar verildi. Diğer antrenörün ise önümüzdeki günlerde açıklanacağı kaydedildi.

TOPLANTI YAPIP, GÖREVE BAŞLADILAR

Amedspor ve Sarıyer'de Turhan Özyazanlar'ın ekibinde yer alan Erin ve Elgörmüş, kulüp binasında yapılan görüşmede anlaşmaya vardıktan sonra takımın Seyrantepe Tesisleri'ndeki idmanını izleyerek takımla ilgili izlenimler elde etti. Erin ve Elgörnüş'in daha önce takımın iç sahadaki maçlarını da izleyerek bilgi sahibi oldukları öğrenildi. Daha sonra kulüp binasında futbolcularla toplantı yapan Erin ve Elgörmüş, göreve resmen başladı. Zor bir süreçte önemli bir sorumluluk aldıklarını belirten Erin ve Elgörmüş, tüm camiaya birlik ve beraberlik çağrısı yaparak destek istedi.

"ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK"

Erin ve Elgörmüş, "Başkan Feyzi İlhanlı, Diyarbakır'ımız için tarihi bir şans sayılan önemli bir yatırım yaptı. Siyasetten uzak şekilde yönetilen, hiçbir kurum ve kuruluştan maddi yardım almadan tamamen sayın İlhanlı'nın kendi imkanlarıyla ayakta tuttuğu Yeni Diyarbakırspor'un bu mücadelesine herkesin katkı sunması gerekir. Bizler bu kente karşı kendimizi borçlu hissediyoruz. Başkanımız ve yönetimin bu güvenini boşa çıkarmamak için elimizden geleni yapacağız. Bizler elimizi taşın altına soktuk ve herkesin desteğini bekliyoruz. Birlik ve beraberlik halinde hareket ederek Diyarbakırspor'u hak ettiği yere getirelim. Futbolcu kadrosunu tanıyoruz, kalitelerini biliyoruz. Şampiyonluk için hiçbir şey kaybedilmiş değil. Takım ve camia olarak kenetlenirsek başarıya giden yolda engelleri aşarız. Bu önemli süreçte başta değerli taraftarlarımız olmak üzere tüm camiayı Diyarbakırspor'un yanında yer almaya davet ediyoruz" dedi.

YÖNETİMDEN TEKNİK HEYETE DESTEK

Kulüpten yapılan açıklamada ise yeni teknik heyete olan güven dile getirildi. Açıklamada, "Kulübümüze birçok teknik adam için öneri gelmiş olup, yaptığımız değerlendirme sonucunda camiamızı ve takımımızı yakında tanımaları, hedeflerimizi yakinen ve iyi bilmelerinin yanı sıra son dönemlerde çalıştıkları takımlarda elde ettikleri başarı, bilgi ve birikime olan inancımızla beraber takımımız için uygun tercih oldukları kanaatine ulaştık. Camiamız ve değerli taraftarlarımızın yeni teknik heyetimize her türlü desteği vereceğine olan inancımızla kendilerine başarılar diliyoruz. Gün birlik, beraberlik ve kenetlenme günüdür. Şampiyonluğa giden yolda çıkış meşalesini Erzincan'da yakmayı umut ediyoruz" denildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement