Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor’a Derincespor maçı öncesinde destek geldi.

07.11.2014 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor'a Derincespor maçı öncesinde destek geldi. Takımın idmanını ziyaret eden taraftarlar, futbolculara tatlı ikram ederek destek verdi.

Pazar günü kendi sahasında Derincespor'la karşılaşacak olan Yeni Diyarbakırspor'a taraftarlar destek verdi. Atatürk Stadı'nda yapılan idmana gelen taraftarlar, teknik heyet ve futbolcularla görüşerek, tatlı ikram edip başarıya olan inançlarını dile getirdi. Taraftarlar futbolcular ve teknik heyetle bir süre sohbet ederken, Azrailler Grubu Başkanı Ramazan Tugay, deplasman maçlarında başarılı sonuçlara imza atan takımın Derincespor maçıyla beraber iç sahada da seri galibiyetlere başlayacağına inandıklarını söyledi.

İLK KEZ TAM KADRO HAZIRLANIYOR

Derincespor maçına mutlak galibiyet hedefiyle bilenen Yeni Diyarbakırspor, bu sezon ilk kez bir maça tam kadro hazırlanıyor. 1 maçlık sarı kart cezalarını tamamlayan Enis ve Erhan takıma dahil olurken, takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

Öte yandan Derincespor maçının bilet fiyatları kale arkası 2, maraton 3, kapalı 5 ve numaralı 10 lira olarak açıklandı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement