Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalan Cizrespor ve Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor için tebrik mesajı yayınladı.

29.10.2014 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalan Cizrespor ve Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor için tebrik mesajı yayınladı.

Tebrik mesajında, Göztepe'yi 2-0 yenerek gruplara kalma başarısını gösteren ve kardeş kulüp diye tanımlanan Cizrespor'un başarısının en az Cizre halkı kadar Diyarbakır halkını da mutlu ettiği belirtildi.

Mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Bu başarı, kulübümüzü ve camiamızı da mutlu etmiştir. Cizrespor'u tebrik ederek, grup aşamasında da bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancımızla başarıların devamını diliyoruz. Ziraat Türkiye Kupası'nda Alanyaspor'la karşılaşacak olan kardeş kulübümüz Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a da başarılar diliyoruz. Kardeş kulübümüzün gruplara kalma başarısı göstereceğine olan inancımızı dile getirerek dün yapılan kongrede göreve gelen yönetimi tebrik ediyoruz. Amedspor ismi ve yeni misyonu da hayırlı olmasını diliyoruz." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement