Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Dün Halide Edip Adıvarspor’la oynanan Spor Toto 3. Lig 2. Grup maçında sakatlanan Yeni Diyarbakırspor Kaptanı Erhan Kurt’un, burnunda üç ayrı kırık tespit edildiği bildirildi.

23.10.2014 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün Halide Edip Adıvarspor'la oynanan Spor Toto 3. Lig 2. Grup maçında sakatlanan Yeni Diyarbakırspor Kaptanı Erhan Kurt'un, burnunda üç ayrı kırık tespit edildiği bildirildi.

Maçın 83. dakikasında rakip takım futbolcusunun attığı dirsekle Erhan'ın burnu kırılırken, hakem Salih Salar'ın bu pozisyonda konuk takım lehine serbest atış kararı vermesi ve bunun da golle sonuçlanması büyük tepki çekmişti.

Yeni Diyarbakırspor'dan yapılan açıklamada hakem kararlarına tepki gösterilerek, Erhan Kurt'a geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu. Açıklamada, "Galibiyete sevindiğimiz kadar kaptanımızın sakatlanmasına da üzüldük. Söz konusu pozisyonda daha acı olan taraf hakemin faulü rakip takım lehine vermesi ve serbest vuruştan haksız şekilde gol yememiz oldu. Maç içinde bu pozisyonun dışında da aleyhimize cereyan eden ciddi hakem hataları oldu. Hakem hataları yüzünden kaybetmek üzere olduğumuz 2 puanı son dakika golüyle de olsa kazanmamızı ilahi adaletin tecellisi olarak yorumluyoruz. Kaptanımızın burnunda 3 ayrı kırık var. Ameliyat olup olmayacağına doktorlar karar verecek. Ameliyat olmadığı takdirde özel maske ile Pazar günü kendi sahamızda yapacağımız Payas Belediyespor maçına yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Kaptanımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" denildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement