Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig, 2. Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor deplasmanda 0-0 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattığı Eyüpspor maçının ardından yaptığı açıklamada Eyüpspor camiasına ve Yeni Diyarbakırspor taraftarlarına teşekkür etti.

19.10.2014 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig, 2. Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor deplasmanda 0-0 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattığı Eyüpspor maçının ardından yaptığı açıklamada Eyüpspor camiasına ve Yeni Diyarbakırspor taraftarlarına teşekkür etti.

Şu ana kadar oynadığı 6 maçta 2 galibiyet ve 4 beraberlik alarak 10 puan toplayan Yeni Diyarbakırspor, deplasman başarısını Eyüpspor beraberliğiyle sürdürdü. 4 deplasman maçında 2 galibiyet ve 2 beraberlikle 8 puan toplayan Yeşil-Kırmızılı takım, ayrıca son 5 lig maçında gol yemeyerek bu alanda bir rekora doğru koşuyor. Kalesindeki tek golü ilk haftada İstanbul'da 1-1 biten Sancaktepe Belediyespor maçının 66.dakikasında penaltıdan yiyen Diyarbakırspor, 474 dakikadır gol yemiyor.

Zirveyi yakından ilgilendiren maçta Diyarbakırspor ve Eyüpspor dengeli bir oyun ortaya koydu. İki takım da zaman zaman rakip kalede etkili olurken, maçın kader anı 76. dakika oldu. Diyarbakırspor'da gole giden Serdar Karaduman'ı ceza yayı çizgisi üzerinde düşüren Güray, kırmızı kart gördü ve Eyüpspor kalan dakikaları 10 kişiyle tamamladı. Son 15 dakikada rakip kaleye yüklenen Yeni Diyarbakırspor, gol bulamayınca maç 0-0 sona erdi.

Maç dostluk havasında geçti. Maç öncesinde iki takım taraftarları da karşılıklı dostluk gösterilerinde bulunup, iki takım futbolcularını tribünlere beraber çağırarak alkışladı. Maç içinde de dostluk ve kardeşlik tablosu devam ederken, maçın ardında iki takım taraftarları yine futbolcuları alkışlayarak anlamlı başlayan günü anlamlı görüntülerle tamamladı.

Eyüpspor yönetimi de Yeni Diyarbakırspor yönetimini dostça ağırlarken, Yeşil-Kırmızılı kulüp hem Eyüpspor camiasına hem de kendi taraftarlarına teşekkür etti.

Yeni Diyarbakırspor tarafından yapılan bir açıklama ile Eyüpspor camiası ile Yeni Diyarbakırspor taraftarlarına teşekkür edildi. Açıklamada,"Amacımız zirve yarışında önem taşıyan maçı kazanmaktı. İyi futbol sergileyip rakip takımdan daha üstün oynamamıza rağmen gol yollarında etkili olamadığımız için galibiyete ulaşamadık. Diyarbakırspor hiçbir zaman 1 puana sevinmez ancak şampiyonluk yolunda rakiplerimiz arasında yer alan takımla deplasmanda berabere kalmak da kayıp değil. Kendi sahamızda çarşamba günü Halide Edip Adıvarspor ve pazar günü Payas Belediyespor'la yapacağımız maçları kazanarak zirve yürüyüşüne devam edeceğiz. Eyüpspor camiasına takımımıza ve taraftarlarımıza gösterdiği misafirperverlik ve dostluk görüntülerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Takımımızı desteklemenin yanı sıra bu dostluk görüntülerinde de imzası olan taraftarlarımızı kutluyoruz. Eyüp'teki bu güzel tablo tüm statlarda görmeyi arzu ettiğimiz bir tablodur" denildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement