Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig, 2. Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, 8 günde üst üste 3 lig maçına çıkacak.

12.10.2014 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig, 2. Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, 8 günde üst üste 3 lig maçına çıkacak. Ertelenen Dardanelspor maçının ise Kasım ayının ilk haftasında oynatılmasının beklendiği belirtildi.

Yeni Diyarbakırspor'un kendi sahasında Dardanelspor'la oynaması gereken 6. hafta maçı bölgede devam eden olaylardan dolayı ertelenmişti. Diyarbakırspor'u önümüzdeki haftadan itibaren kritik 8 gün bekliyor. Yeşil-Kırmızılı takım, bir hafta içinde 2'si kendi sahasında ve 1'i deplasmanda olmak üzere 3 lig maçına çıkacak. Yeni Diyarbakırspor 18 Ekim Cumartesi günü saat 15.30'da İstanbul'da kendisi gibi şampiyonluk adayı olan Eyüpspor'a konuk olacak. Bu maçın ardında Diyarbakır'a dönerek kendi sahasında 4 günde 2 maç yapacak olan takım, 22 Ekim Çarşamba günü saat 14.30'da Halide Edip Adıvarspor ve 26 Ekim Pazar günü saat 13.30'da Payas Belediyespor'la karşı karşıya gelecek.

Ertelenen Dardanelspor karşılaşmasının ise Kasım ayının ilk haftasında hafta içinde oynatılmasının düşünüldüğü belirtildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement