Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Diyarbakırspor, Çine Madranspor maçından sonra kulüp otobüsüne yapılan taşlı saldırıya tepki gösterdi.

16.09.2014 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor, Çine Madranspor maçından sonra kulüp otobüsüne yapılan taşlı saldırıya tepki gösterdi.

Diyarbakırspor Kulübünden yapılan açıklamada, Türkiye'nin spordaki köklü çınarları arasında yer alan Diyarbakırspor'un geçmiş yıllarda yaşadığı olumsuzlukları bildikleri belirtildi.

Her kesimden insanların tersine dönen değirmene su taşıyıp sonunu hazırladığı Diyarbakırspor'u yeniden canlandırma ve şaha kaldırma projesinin bir nebze de olsa yoluna girmişken, yeniden olumsuzlukların ve eski alışkanlıkların baş göstermesinin düşündürücü olduğu kaydedilen açıklamada, kötü sonuçlardan üzülen tek tarafın taraftarlar olmadığı bildirildi.

Açıklamada, şunlar yer aldı:

"Geçmişten ve yaşananlardan ders çıkarmamız gereken bir olgunlukla sağlıklı düşünüp bir daha eyvah dememeyi ilke edinen ve bu uğurda her şeyini ortaya koymaya çalışan Diyarbakırspor, geçen pazar günü sahamızda oynadığımız Çine Madranspor maçındaki olumsuzluklardan dolayı çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Kötü saha sonuçlarında canı yanan ve üzülen sadece taraftar değildir. Futbolcu, teknik heyet ve yöneticiler olarak hepimiz derin üzüntü duyuyoruz." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement