Diyarbakırspor'un Sosyal Paylaşım Sitelerine Karşı Hukuk Savaşı - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor'un Sosyal Paylaşım Sitelerine Karşı Hukuk Savaşı

Diyarbakırspor\'un Sosyal Paylaşım Sitelerine Karşı Hukuk Savaşı

Diyarbakırspor, kulübün izni olmadan açılan ve yasalara göre suç teşkil eden internet siteleri ve sosyal paylaşım sitelerine karşı hukuk savaşı başlatıyor.

29.08.2014 17:26  Güncelleme: 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakırspor, kulübün izni olmadan açılan ve yasalara göre suç teşkil eden internet siteleri ve sosyal paylaşım sitelerine karşı hukuk savaşı başlatıyor.

Kulüpten yapılan açıklamada, bu siteler hakkında yasal yollara başvurulacağı kaydedildi. Açıklamada, "Diyarbakırspor adına kulübümüzden izin almadan ve yasalara aykırı şekilde çeşitli internet siteleri ve sosyal paylaşım siteleri açıldığını gözlemlemekteyiz. Bunların içinde kulübümüz adına tescilli olan isimleri kullanarak sitemizdeki bilgi ve resimleri olduğu gibi kullananlar bile var. Söz konusu site ve sosyal paylaşım sayfalarını açarak Diyarbakırspor markası üzerinde haksız kazanç ve nüfuz elde etmeyi amaçlayan kişileri uyarıyoruz. Kulübümüz bundan sonra yasal olarak tescilli şekilde kullanım hakkı bizde olan ve bizden izin almadan kullanılmasının yasak olduğu bu gibi çalışmalarda bulunanlar hakkında yasal yollara başvuracaktır" denildi.

"BU SİTELERİ DİKKATE ALMAYIN"

Taraftarlardan bu gibi site ve sosyal paylaşım ağlarına itibar edilmemesi de istendi. Açıklamada, "Bu gibi site ve sosyal paylaşım ağlarını kullanarak taraftarlarımızı ve halkımızı yanlış bilgilendiren kişilere karşı halkımızı ve taraftarlarımızı da uyararak resmi sitemiz ve facebook sayfamızda yer almayan açıklama ve bilgilendirmeleri dikkate almamalarını rica ediyoruz. Kulübümüzün resmi facebook ve internet sitesi dışında yapılan açıklama ve bilgilendirmeler bu paylaşım sahiplerini ilgilendirip, kulübümüzü hiçbir şekilde bağlamamaktadır" ifadeleri kullanıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diyarbakırspor'un Sosyal Paylaşım Sitelerine Karşı Hukuk Savaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement