Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba’nın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımlayan Spor Toto 3. Lig ekibi Diyarbakırspor, ülke sporunda ahlak ve etik değerler, centilmenlik ve fair-play denilince akla gelen ilk isimlerden olan Seba’nın hayatını kaybetmesinin Türkiye’nin her bölgesinde üzüntü ile karşılandığını ifade etti.

14.08.2014 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'nın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımlayan Spor Toto 3. Lig ekibi Diyarbakır spor, ülke sporunda ahlak ve etik değerler, centilmenlik ve fair-play denilince akla gelen ilk isimlerden olan Seba'nın hayatını kaybetmesinin Türkiye'nin her bölgesinde üzüntü ile karşılandığını ifade etti.

Diyarbakırspor'dan yapılan açıklamada, Beşiktaş ve Türkiye sporunun içinde geçen hayatı boyunca sporu kirleten olaylardan uzak duran, verdiği mesajlar ve bu doğrultudaki davranışlarıyla taraflı-tarafsız herkesin takdirini kazanan Seba'nın vefatının ülke sporu için kayıp olduğu vurgulandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ülke sporuna değerli hizmetler veren, ahlaki ve etik değerler bakımından bir duruş abidesi olan, ülke sporunun bugün içinde bulunduğu kirlilikler nedeniyle de özlemle ihtiyaç duyulan Süleyman Seba'nın vefatı sadece Beşiktaş için değil, tüm Türkiye için kayıptır. 'Kazanmak için her yol mubahtır' anlayışına karşı örnek bir duruş sergileyen ve ahlaki değerlerin saha sonuçları ve şampiyonluklardan daha anlamlı olduğunu ortaya koyan Seba'nın duruşu herkese örnek olmalıdır. Yöneticilik yaptığı dönemlerde Diyarbakırspor'umuz ve Diyarbakır'ımızla da son derece iyi ilişikler kurmuş olan bu değerli büyüğümüzün vefatından dolayı acımız büyük. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınları, Beşiktaş ve Türkiye spor dünyasına başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz." - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement