Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Diyarbakırspor A.Ş’nin Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, istediği tüm transferlerin yapıldığını belirterek, bundan sonra artık sorumluluğun teknik heyet ve futbolcularda olduğunu söyledi.

13.07.2014 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk hesapları yapan Diyarbakırspor A.Ş'nin Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, istediği tüm transferlerin yapıldığını belirterek, bundan sonra artık sorumluluğun teknik heyet ve futbolcularda olduğunu söyledi.

Diyarbakır A.Ş. Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, yapılan transferleri İHA muhabirine değerlendirdi. Çokkeser, "Taraftarımız rahat olsun. Onlara büyük başarılar yaşatacak, özlemlerini giderecek, güvenle takip edebilecekleri bir Diyarbakırspor geliyor" dedi. Diyarbakırspor A.Ş, yeni sezon hazırlıklarına Kocaeli Kartepe'de başlarken, Teknik Direktör Fethi Çokkeser, önemli açıklamalarda bulundu. İstediği tüm transferlerin yapıldığını belirten Çokkeser, başarı için artık sözün kendisinde ve futbolcularda olduğunu söyledi. Geçen sezon kaçan şampiyonluğa değinen Çokkeser, "Geçen sezon 2. Lig'e çıkmamış olmamız hem şehir açısından hem de bu işe bu kadar yatırım yapan başkanımız Feyzi İlhanlı için kayıp oldu. Doğal olarak herkes üzülmüştür ama kimsenin üzüntüsü başkan kadar olamaz. Çünkü hiçbir yerden, hiçbir kurum ve kuruluştan destek alamamasına rağmen tek başına kendi cebinden harcadığı parayla kurduğu takımın şampiyon olmasını bekliyordu. İnsanlar manevi olarak üzüldüler, başkan ise hem maddi hem manevi açıdan kayıp yaşadı" diye konuştu.

Transferde ezber bozarak kaybedilen finalden hemen sonra çalışmalara başladıklarını anlatan Çokkeser, " Menemen Belediyespor'la oynadığımız ve son dakikalarda yediğimiz golle 2. Lig'e çıkamadığımız final maçından sonra başkanımız Feyzi İlhanlı ile konuştuk. Kaçan şampiyonluktan dolayı büyük üzüntü yaşamasına rağmen gelecek için daha kararlıydı. Daha fazla hırslandığını gördüm. Benimle devam etmek istediğini söyledi. Ben de yarım kalan işi tamamlamak adına kabul ettim. Transfer döneminde tek kelimeyle ezber bozduk. 2. Lig'i son anda kaybetmiş bir takım olmamıza rağmen transfere en erken başlayan takım olduk" diye konuştu.

Başarı için her türlü ortamın sağlandığına dikkat çeken Çokkeser, bunun için çok çalışacaklarını söyledi. Çokkeser, "Sadece bu yılın değil, gelecek yılların da hesabını yaptık. Bu kadro inşallah 3-4 yılın iskeleti olacak. Buna olan inancım sonsuzdur. Başkan transferin dışında da çok güzel imkanlar sağladı. Gerek malzeme ve gerekse kamp yeri konusunda üst liglerdeki takımların sahip olmadığı imkanlarla çalışıyoruz. Başkan tüm bunların dışında bu yıl takıma fazla zaman ayıracağını, her zaman yanımızda olacağını söyledi. Bir iş adamının bunu yapması çok kolay değil. Bu da başkanın bu işi ne derece sahiplendiğini gösteriyor. Bundan sonrası artık iş bize düşüyor. İyi transfer yapmak başarı için yetmez. Çok çalışacağız, takım ruhu yakalayacağız. Zaten bunun için sezon hazırlıklarına erken başladık. Kampta hem kondisyon depolayacağız hem özel maçlarla gücümüzü sınayacağız" şeklinde konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement