Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Diyarbakırspor, sezonu Kocaeli’nin Kartepe bölgesindeki kamp yerinde açtı.

12.07.2014 19:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakırspor, sezonu Kocaeli'nin Kartepe bölgesindeki kamp yerinde açtı.

6-7 Eylül 2014 tarihinde başlayacak yeni sezon için hedefini, ligi şampiyon tamamlayıp 2. lige doğrudan çıkmak olarak belirleyen Diyarbakırspor, yeni sezon hazırlıklarına Kocaeli Kartepe'de başladı. Teknik direktör Fethi Çokkeser ile yardımcı antrenörler Çağlar Özyurt, Ramazan Boşnak ve Tacettin Verep, ilk iş olarak futbolcularla toplantı yaptı. Green Park Otel'de kamp yapan takımın tanışma toplantısında konuşan Çokkeser, kulübün hedeflerini açıkladı ve futbolculara önerilerde bulundu.

Zorlu bir maratona hazırlanacaklarını belirten Çokkeser, "Hepiniz önemli oyuncularsınız. Kalitenizi bilerek sizleri transfer ettik. Geçen sezon şampiyonluğu son anda kaçıran, bu sezon şampiyonluktan başka sonuç düşünmeyen ve rakiplerinin aksine transfere erken başlayarak kadrosunu oluşturan bir kulübe geldiniz. Kimseden maddi destek almadan tek başına kulübün tüm maddi yükünü omuzlayan bir başkanın her türlü fedakarlık yaptığı bir kulübe geldiniz. Başkanımız transferde parasal fedakarlığın yanında büyük bir mesai ve emek harcadı. Türkiye'de bir çok takıma nasip olmayan taraftar topluluğunu arkasına alan bir takımın oyuncuları olacaksınız. Burayı asla 3. lig takımı olarak görmeyin" dedi.

Futbolculardan takım ruhuna dikkat etmelerini isteyen Çokkeser, "Bu kadar fedakarlık yapan başkanın, yönetimin ve sizi bağrınıza basmayı özlemle bekleyen taraftarın beklentileri var. Önümüzdeki 2 aylık süreci en iyi şekilde değerlendirerek lige hazır olmalıyız. Bugünden itibaren şampiyonluk hedefine kilitlenerek çalışacağız. Ne yapmanız gerektiğini zaten biliyorsunuz. Benim sizden tek isteğim arkadaşlığın ve başarıya olan inancın en üst seviyede olduğu, tek vücut halinde hareket eden takım olmanızdır" şeklinde konuştu.

FUTBOLCULARDAN BAŞARI SÖZÜ

Futbolcular da bu kadar önemli yatırım yapan ve geleceğe dair büyük hedefleri olan bir kulübe geldikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, muhteşem taraftara layık olmak adına çok çalışacaklarını ifade etti. Futbolcular, daha önce mazisini bildikleri Diyarbakırspor'u şampiyon yapma sözü verdi.

Daha sonra sezonun ilk idmana çıkan yeşil-kırmızılı takım kros çalışması yaptı. İki etap halinde kamp yapacak olan takımın ilk etap kampı 27 Temmuz'da sona erecek. Bayram nedeniyle futbolculara verilecek izinlerin ardında Diyarbakırspor, 1 Ağustos'ta yeniden Kartepe'de toplanacak. İkinci etap kampı 16 Ağustos'ta tamamlanacak ve takım lig hazırlıkları için Diyarbakır'a dönecek. Diyarbakır temsilcisi, 1 ay devam edecek kampta en az 10 hazırlık maçı yapmayı amaçlıyor. Kampta yurt içi ve yurt dışından gelecek bazı oyuncuların da deneneceği açıklandı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement