Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Diyarbakırspor’un seçmeleri yoğun ilgi nedeniyle uzatıldı.

09.07.2014 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Diyarbakır spor'un seçmeleri yoğun ilgi nedeniyle uzatıldı. Sıcak havaya aldırış etmeden Seyrantepe'ye koşan gençlerin mücadelesi teknik direktör Çokkeser'i memnun etti.

Diyarbakır merkez ve ilçelerin yanı sıra Türkiye'nin birçok yerinden gelen gençler, Diyarbakırspor'un seçmelerine katıldı. Seyrantepe'deki seçmelere ilginin az olacağı düşüncesiyle seçmeleri tek günde bitirmeyi amaçlayan teknik heyetin hesabı da yoğun ilgiden dolayı suya düştü. Seçmelere spor adamları ve taraftarlar da büyük ilgi gösterdi.

İlk günde 150'den fazla kişi seçmelerin yapıldığı sahaya gelince işin içinden çıkamayan teknik heyet, seçmelerin süresini bir gün uzattı. Gençler, 11 kişilik takımlara ayrılarak çift kale maç yaptırıldı. Antrenör Ramazan Boşnak'ın yönettiği çift kale maçları kenarda dikkatle izleyen teknik direktör Fethi Çokkeser, beğendiği isimleri tek tek not etti. Beğenilen isimler arasında bir daha yapılacak seçmenin ardından 12 Temmuz'da Kocaeli Kartepe'de başlayacak kampa götürülecek futbolcular açıklanacak. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement