Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Yeni Diyarbakırspor'da, futbolculara 1930 Bafraspor maçının galibiyet primleri ödendi.

19.04.2014 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor'da, futbolculara 1930 Bafraspor maçının galibiyet primleri ödendi.

Yeni Diyarbakırspor Kulüp Başkan Vekili Mehmethan Akan, yaptığı açıklamada, deplasmanda oynadıkları ve farklı kazandıkları 1930 Bafraspor maçının galibiyet primlerini futbolculara dağıttıklarını söyledi.

Yapılan ödemelerin futbolculara büyük bir moral olduğunu belirten Akan, "Maddi konularda futbolcularımızın haklarının zamanında ödenmesi için büyük bir titizlik gösteriyoruz. Bu anlamda futbolcularımızı mağdur etmeme ve ekonomik anlamda sorun yaşamamaları için özen gösteriyoruz. Zaten yaptıklarımızla örnek bir kulübüz. Şimdiye kadar yaptığımız düzenli ödemeler bundan sonra da devam edecektir" dedi.

Akan, Menemen Belediyespor ile yapacakları maçın hazırlıklarını tamamladıklarını ve İzmir'de kampa girdiklerini belirtti.

Deplasmanda yarın çok önemli bir maça çıkacaklarını dile getiren Akan, İzmir'de oynayacakları maçın şampiyonluk yarışını çok yakından ilgilendirdiğini, bu nedenle güçlü rakiplerini yenmek istediklerini bildirdi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement