Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor'da Tuzlaspor karşılaşmasında elde edilen galibiyetin sevinci yaşanıyor.

15.04.2014 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 3.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor'da, Tuzlaspor karşılaşmasında elde edilen galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Yeni Diyarbakırspor Kulüp Başkan Vekili Mehmethan Akan, yaptığı açıklamada, sahalarında oynanan Tuzlaspor maçında önemli bir galibiyet elde ederek, şampiyonluk yarışını sürdürdüklerini söyledi.

Tuzlaspor'un çok önemli ve güçlü bir takım olduğunu belirten Akan, "Oldukça zor ve çekişmeli geçen bir karşılaşmadan istediğimiz 3 puanı aldık. Bu galibiyet hem şampiyonluk inancımızı hem de takımın kendisine olan güvenini artırdı. Tuzlaspor müsabakası bu anlamda çok önemli bir karşılaşma oldu" dedi.

Akan, ligin bitimine 3 haftanın kaldığını ve kendilerini çok zorlu maçların beklediğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Telafisi zor maçlar oynayacağız. Bu hafta sonu ligin iddialı takımlarından Menemen Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacağız. Her açıdan zor olan bu maçı kazanıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Hedefimiz kalan 3 maçımızı 9 puanla tamamlamaktır." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement