Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor'un 2. Lig’e çıkması halinde kulüp başkanı Feyzi İlhanlı tarafından futbolculara 500 bin lira prim ödeneceği açıklandı.

10.04.2014 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor'un 2. Lig'e çıkması halinde kulüp başkanı Feyzi İlhanlı tarafından futbolculara 500 bin lira prim ödeneceği açıklandı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta son 4 haftaya girilirken, şampiyonluk ve Play-off'a kalma yarışı 6 takım arasında sürüyor. 4 yıl içinde Süper Lig'den amatöre kümeye kadar düşerek, borç batağından dolayı kapanan Diyarbakırspor'un misyonunu devam ettiren Diyarbakırspor, ligi doğrudan şampiyon tamamlayarak veya Play-off'tan 2. Lig'e çıkmak istiyor.

PRİM 500 BİN LİRA

Başkan İlhanlı, takımın 2. Lig'e çıkması halinde futbolculara 500 bin lira prim vereceğini açıkladı. Her yıl bir üst lige çıkma hedefi belirlediklerini ve bunda sapma olmadığının belirten İlhanlı, "3 yıl içinde Diyarbakır amatör liginden Bölgesel Lig'e ve oradan da 3. Lig'e çıktık. Bu yılın sonunda da 2. Lig'e çıkmak istiyoruz. Son haftalarda arzu etmediğimiz puan kayıplarını yaşasak bile 2. Lig'e çıkma hedefimizden sapma yok. Takıma olan inancımız sonsuzdur" dedi.

"TEK AMACIMIZ DİYARBAKIRSPOR'U HAK ETTİĞİ YERE GETİRMEK"

Ligi şampiyon tamamlayıp 2. Lig'e doğrudan yükselmek istediklerini vurgulayan İlhanlı, "Hiçbir yerden desteğimiz ve gelirimiz olmamasına rağmen bugüne kadar ekonomik olarak kulübü sıkıntıya sokmadım, dilencilik kültürü ile kulüp yönetmedik. Tek amacımız var, o da sevdamız olan Diyarbakırspor'u hak ettiği yere getirmektir. Takımın 2. Lig'e çıkması halinde kendi cebimden futbolcu kardeşlerime 500 bin lira prim ödeyeceğim. Bunu yasal teminat altına da alıyoruz. Ayrıca maç başı alacaklarını bugün ödeyeceğiz. Futbolcuların parasal konularda hiçbir endişesi ve kafalarında soru işareti olmasın. Onlar sadece bu takımı 2. Lig'e çıkarmanın hesaplarını yapsın. Gerisi bize aittir" şeklinde konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement