Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Diyarbakırspor'un başarılı futbolcularından Gökhan ve Akın, milli takım teknik heyeti tarafından oluşturulan 3. Lig karmasına seçildi.

04.04.2014 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakırspor'un başarılı futbolcularından Gökhan ve Akın, milli takım teknik heyeti tarafından oluşturulan 3. Lig karmasına seçildi.

Milli takımlar izleme heyeti tarafından oluşturulan Spor Toto 3. Lig karması, Antalya'da üç karşılaşma oynayacak. Karmaya Diyarbakırspor'dan stoper Gökhan Payal ve solbek Akın Alkan da seçildi. Milli takım antrenörleri tarafından Spor Toto 3. Lig'deki üç grupta yer alan takımlardan oyuncuların seçildiği karmaya, bu ligde hali hazırda oynayan milli oyuncular dahil edilmedi. 40 ayrı takımdan seçilen ve yaşları 17 ile 22 arasında değişen toplam 77 oyuncunun olduğu Spor Toto 3. Lig karması, 6 ayrı takıma bölünecek. Antalya'da Titanic Deluxe Belek Otel sahasında yapılacak maçlar 9 Nisan Çarşamba günü oynanacak. 1. takım ile 2. takım arasındaki ilk maç saat 12.00'da, 3. takım ile 4. takımın karşılaşması 15.00'da, son 2 ekibin mücadelesi ise 17.30'da başlayacak.

KAFİLE İSKENDERUN'A GİTTİ

Öte yandan Diyarbakırspor, Pazar günü oynayacağı Kırıkhanspor karşılaşması için İskenderun'a gitti. Kent merkezindeki bir otelde kamp yapacak olan yeşil-kırmızılı takımın, İskenderun'a 45 kilometre uzaklıkta olan Kırıkhan'a maç günü geçeceği açıklandı. Takımda sakatlığı devam eden Baran dışında eksik bulunmuyor.

Diyarbakırsporlu taraftarlar da Pazar günkü maça gitmek için hazırlık yapıyor. Azrailler Grubu'nun organizasyonu ile otobüs kaldırılacağı ifade edildi. İş adamı Şahap Akçadağ'ıntaraftarlara otobüs tahsis ettiği kaydedildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement