Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Yeni Diyarbakırspor'da futbolculara deplasmanda kazanılan Belediye Vanspor maçı primi ve personelin biriken alacakları ödendi.

01.04.2014 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor'da futbolculara deplasmanda kazanılan Belediye Vanspor maçı primi ve personelin biriken alacakları ödendi.

Yeni Diyarbakırspor Kulüp Başkanvekili Mehmethan Akan, yaptığı açıklamada, başarısız sonuçların maddi sorunlardan kaynaklandığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Akan, "Futbolculara transfer peşinatı ve prim borcumuz yok. Sadece Belediye Vanspor primleri kalmıştı, onu da ödedik. Futbolcuların maç başı alacakları var. Bugüne kadar 9 maç başı ödedik ve 18 maç başı alacakları var. Bunlar için de onlara söz verdik. Gelecek hafta içinde ödeme yapacağız" dedi.

"Eski Diyarbakırspor'daki alışkanlıkları buraya taşımak istiyorlar" diyen Akan, takım olarak sezon sonunda 2. Lig'e çıkarak bunlara en güzel cevabı vereceklerini kaydetti.

Akan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İnanıyorum ki oyuncularımız bunlara en güzel cevabı sahada verecektir. Eski Diyarbakırspor'da olduğu gibi burayı da ele geçirip istedikleri gibi çevirmek isteyenlere izin verilmeyecek. Feyzi İlhanlı tek başına olmasına rağmen koca bir ekonomik yükü omuzlamış ve bizleri kimseye mahçup etmemiştir." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement