Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Diyarbakır'ı 3.Lig 1.Grup'ta temsil eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un alt yapısındaki gençler Akademi Ligi'ne hazırlanıyor.

18.08.2012 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ı 3. Lig 1. Grup'ta temsil eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un alt yapısındaki gençler Akademi Ligi'ne hazırlanıyor.

Sarı-kırmızılı 60 genç antrenörleri Kadri Gündoğdu nezaretinde Diyarbakır Seyrantepe Şılbe Tesisleri'nde idmanlarını sürdürüyor. Antrenör Kadri Gündoğdu, alt yapılarında hepsinin birbirinden değerli 60 gencin bulunduğunu söyledi. Gündoğdu, "Bu genç yeteneklerimizin çoğu gelecek vaad ediyor. Ben ve hocalarımız Kenan Dişli ile Ekrem Üşen, birlikte yoğun bir tempoda gençlerimizi Doğu Gurubu'nda bizimle birlikte 7 takımın katılacağı Akademi Ligi'ne hazırlıyoruz. Gençlerimizi yaş gruplarına göre idmanlar yaptırıyoruz. U-18, U-17, U-16, U-15 ve U-14 takımlarımız ile mücadele edip maçlarımızı oynayacağız. Grubumuzda bizden başka Diyarbakırspor, Batman Petrolspor, Belediye Vanspor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Sanice Boru Elazığspor ile Yeni Malatyaspor takımları bulunuyor. Bizim için önemli olan değerli gençlerimizi, daha üst takımlara hazırlamaktır" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement