Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig'de Grup Kura Çekimi Ertelendi - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig'de Grup Kura Çekimi Ertelendi

Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden takımların 20015-2016 sezonunda ter alacağı grupların kura çekimi ileri bir tarihe ertelendi.

26.06.2015 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden takımların 20015-2016 sezonunda ter alacağı grupların kura çekimi ileri bir tarihe ertelendi.

TFF İcra Kurulu Başkanı Arif Koşar, daha önce TFF Genel Kurulu'ndan hemen sonra aynı salonda yapacaklarını açıkladıkları kura çekimini önümüzdeki günlere ertelediklerini söyledi. Grup kuraları ve fikstür çekimi tarihlerinin birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.

Diyarbakır takımlarıyla ilgili yeni isim değişikliği kararlarının da kura çekiminden önce verileceği belirtildi. Büyükşehir Belediyespor Amedspor, Yeni Diyarbakırspor da Diyarbekirspor için TFF'ye başvurmuştu. TFF, aynı ismin daha önce başka kulüp tarafından kullanılması nedeniyle Büyükşehir Belediyespor'dan Amedspor isminin önüne veya arkasına ekleme yapmasını istemiş, Büyükşehir Belediyespor da gerekli incelemeyi yaptıktan sonra yeniden başvurmuştu. TFF Hukuk Kurulu'ndan geçen Diyarbakirspor isminin ise TFF İcra Kurulu'nun onayına kaldığı kaydedildi.

Diyarbakirspor isminin onayı için engel bulunmadığı ifade edildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig'de Grup Kura Çekimi Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement