Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig’de Kütahya deplasmanında uzatma dakikalarında yediği gol ile TKİ Tavşanlı Linyitspor’a boyun eğen Turgutluspor’da moraller alt üst oldu.

08.12.2014 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig'de Kütahya deplasmanında uzatma dakikalarında yediği gol ile TKİ Tavşanlı Linyitspor'a boyun eğen Turgutluspor'da moraller alt üst oldu. Geçtiğimiz hafta sahasında Ofspor'u mağlup eden kırmızı-siyahlıların aldıkları bu mağlubiyet taraftarını üzdü.

Sakat ve cezalı 5 oyuncusundan yoksun sahaya çıkan kırmızı-siyahlılar yakaladığı birçok net pozisyonu değerlendiremeyince sahadan mağlup ayrıldı.

Turgutluspor Başkanı Adnan Demirel, "Maçın tamamına yakın bir sürede oyuna hakim olan, pozisyon üreten taraf bizdik. Ancak 90+3'te yediğimiz gol ile mağlup olduk. Bu, futbolun doğasında var. Atamayana atarlar. 5 eksik oyuncumuza rağmen iyi mücadele ettiğimiz söyleyebilirim. Ligin ilk yarısının bitimine 2 hafta kaldı. Bu iki hafta bizim için çok önemli. Son iki karşılaşmada en iyi puanları toplamaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Öte yandan hafta sonu sahasında Konya Anadolu Selçukluspor'u ağırlayacak olan kırmızı-siyahlılarda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı öğrenilirken, takım bu karşılaşmanın hazırlıklarına Salı günü başlayacak. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement