Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Kartalspor’a deplasmanda 1-0 yenilen Spor Toto 2. Lig temsilcisi TKİ Tavşanlı Linyitspor, iç sahada mücadele edeceği Turgutluspor maçına hazırlanıyor.

04.12.2014 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartalspor'a deplasmanda 1-0 yenilen Spor Toto 2. Lig temsilcisi TKİ Tavşanlı Linyitspor, iç sahada mücadele edeceği Turgutluspor maçına hazırlanıyor. Kırmızı-siyahlı oyuncuların bu karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla hazırlandıkları öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanından eli boş dönen TKİ Tavşanlı Linyitspor, bu hafta sonu oynayacağı karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Kartalspor'a 1-0 mağlup olan ancak futbolcularının performansından da övgüyle söz eden teknik direktör Ümit Turmuş, iç sahada maç kaybetme lükslerinin kalmadığını, oyuncularının bu bağlamda tüm maçlara kazanmak arzusuyla çıkacağını söyledi.

Kütahya Dumlupınar Stadı'nda 7 Aralık Pazar günü saat 13.30'da başlayacak maç öncesi taraftarları yanlarında görmek istediklerini ifade eden yönetim ise toparlanmak için ellerinden gelen tüm çabayı saf ettiklerini, Ümit Turmuş ve futbolculara güvenlerinin tam olduğunu kaydetti.

Müsabaka öncesinde TKİ Tavşanlı Linyitspor 11 puanla son sırada yer alırken, Turgutluspor ise 16 puanla 3 basamak yukarıda bulunuyor. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement