Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Ali Nail Durmuş’un istifasından sonra görev alan Metin Akbunar’ın da kulüpten gönderilmesinden sonra teknik direktör arayışlarına giren Spor Toto 2. Lig ekibi TKİ Tavşanlı Linyitspor’da, altyapı antrenörü İzzet Köktaş’ın A takımın başına getirilmesi kararlaştırıldı.

23.10.2014 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ali Nail Durmuş'un istifasından sonra görev alan Metin Akbunar'ın da kulüpten gönderilmesinden sonra teknik direktör arayışlarına giren Spor Toto 2. Lig ekibi TKİ Tavşanlı Linyitspor'da, altyapı antrenörü İzzet Köktaş'ın A takımın başına getirilmesi kararlaştırıldı. Yönetim iki saat süren toplantısında kulübün geleceğini de masaya yatırdı. Kırmızı-siyahlıların borcunun 8,5 milyon TL'den 2,7 milyon TL'ye indiği bildirildi.

Borç yükünü azaltarak ligde tutunmaya çalışan TKİ Tavşanlı Linyitspor'da, Bayrampaşaspor galibiyetinden sonra toplantı yapan yönetim Köktaş ile devam kararı aldı. Salı akşamı yaklaşık 2 saat süren bir toplantı düzenleyen Akın Şirin başkanlığındaki yönetim kurulu genç bir kadrodan oluşan Linyitspor takımını uzun yıllardır gençlerle ilgilenen İzzet Köktaş'ın motive edeceğini düşünerek altyapıdan A Takıma alınmasını kararlaştırdı.

Basın sözcüsü İbrahim Eren, borçlar konusunda da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçmişte dengesiz planlamalar neticesinde kulübün 8,5 milyon TL'yi bulan bir borç yüküne girdiğini ifade eden Eren, bugün gelinen noktada Linyitspor Kulübü'nün 2,7 milyon TL borcunun bulunduğunu ve gelecek sezon ise borçsuz bir kulüp yönetmek için çalıştıklarını kaydetti.

"BORÇLARI AZALTMANIN YOLLARINA BAKIYORUZ"

Eren, teknik direktör sorununu İzzet Köktaş ile çözdüklerini belirterek, "İzzet Köktaş zaten altyapımızda görev alan, gençlerle ilgilenen bir hocamızdı. A takımda da başarılı olacağına inanıyoruz. Diğer taraftan borç yükümüzü azaltmanın da yollarına bakıyoruz. 8,5 milyon borç şu anda 2,7 milyon TL'ye indirildi. İddia ve diğer gelirlerimize temlik konulduğu için kulübümüze gelmiyor. Borçlar bu şekilde azaltılmış oluyor. Şimdi hedefimiz MKE Ankaragücü'nü de eleyerek guruplara kalmak. Buradan da 600 bin TL gelir elde edersek gelecek sezon daha da rahatlamış olacağız. Önümüzdeki sezon borçları kapatarak rahatlamak istiyoruz. Şu anda 2. ligin geliri 1,9 milyon TL'dir. Eğer bu parayı kulübümüzün kasasına koyar ve dengeli bir harcama planı yaparsak kimseye muhtaç kalmadan güçlü ve istikrarlı bir takım olabiliriz. Yönetim bunun için yoğun bir çalışma yürütüyor. Bu süreçte Linyitspor taraftarlarından ve Tavşanlılı sanayicilerimizden destek bekliyoruz" dedi.

Öte yandan TKİ Tavşanlı Linyitspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Menemen Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement