Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Aziz Aydoğa, Yeni Malatyaspor’un hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

09.09.2014 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Aziz Aydoğa, Yeni Malatyaspor'un hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Futbolcuları, Ofspor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmalarında aldıkları galibiyetten dolayı tebrik eden Ayboğa, lige iyi başladıklarını ve bu iyi gidişi sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Ayboğa, takımın ilerleyen haftalarda daha iyi mücadele ortaya koyacağını ifade ederek, "Hedefimizi en başından beri belirttik. Malatyaspor'un hedefi şampiyonluk. Takımımız her geçen gün iyiye gidiyor. Yavaş yavaş takım oturduktan sonra daha iyi futbol oynayan bir Yeni Malatyaspor izleyeceğiz" dedi.

Ligin 3. haftasında sahalarında Konya Anadolu Selçukluspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Ayboğa, "Ligin ilk haftasında sahamızda Ofspor ile karşı karşıya gelmiştik. Malatya İnönü Stadı'nda gerek maç öncesi gerek maç sonrası muhteşem bir atmosfer vardı. Taraftarlarımızın muhteşem desteğiyle mücadele eden futbolcularımız, 3 puanı alarak lige iyi başlamıştı. Hafta sonu sahamızda Konya Anadolu Selçukluspor ile karşılaşacağız. Ben bu karşılaşmada da taraftarlarımızın 90 dakika boyunca takımımızı destekleyeceğine inanıyorum. İnşallah iyi bir mücadeleyle 3 puanı alıp, yolumuza iyi bir şekilde devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement