Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Malatyaspor’da futbolcuların keyifleri yerinde.

08.09.2014 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor'da futbolcuların keyifleri yerinde.

Ligde 2'de 2 yaparak, Bayrampaşa ile zirveyi paylaşan sarı-kırmızılı takımda defans oyuncusu Koray Şanlı ve sol bek oyuncusu Ramazan Kahya gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Koray Şanlı, ligde 2'de 2 yaptıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Hedefimiz Tavşanlı Linyitspor'u yenip 2'de 2 yapmaktı. Bunu başardığımız için mutluyuz. Biz takım olarak her maça final gözüyle bakıyoruz. İnşallah haftaya içeride oynayacağımız Anadolu Selçukluspor maçını da kazanıp yolumuza devam ederiz" dedi.

Şanlı, galibiyet serisinin devam edeceğini kaydederek, "Maç kazandıkça öz güvenimiz daha çok yerine gelecek. Geçen haftaya göre takım daha iyi futbol oynadı. Takım her geçen hafta üzerine koyarak gidecek. Takımdaki bütün futbolcular ligin üzerinde isimler. Biz eğer rakip kadar mücadele edersek ve savaşırsak zaten sonucunu sahada alacağız. İnşallah böyle devam edersek bizi yenebilecek takımın olmadığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

KAHYA: "HER GEÇEN GÜN DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Takımın sol bek oyuncusu Ramazan Kahya ise her geçen gün daha iyi performans ortaya koyacaklarını dile getirdi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında takım olarak iyi mücadele ettiklerini kaydeden tecrübeli futbolcu, iyi futbollarını sürdürüp, galibiyet serisi yakalamak istediklerini ifade etti.

Kahya, takımda morallerin üst seviyede olduğunu belirterek, "Hava şartları zaten belli. İlk yarı gerçekten çok sıcaktı. Buna rağmen maçtan galip geldiğimiz için mutluyuz. Geçen hafta da aynı skorla galip gelmiştik. Bundan sonra önümüze bakacağız. 2'de 2 yaptığımız serinin devamını getirmek istiyoruz. İnşallah bunu başaracağız ve başaracak da güçteyiz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement