Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, Ankaragücü’nden orta saha oyuncusu Levent Kale, Boluspor’dan defans oyuncusu İlyas Yılmazer ve Albimo Alanyaspor’dan orta saha oyuncusu Burak Uça ile anlaşmaya vardı.

26.08.2015 21:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, Ankaragücü'nden orta saha oyuncusu Levent Kale, Boluspor'dan defans oyuncusu İlyas Yılmazer ve Albimo Alanyaspor'dan orta saha oyuncusu Burak Uça ile anlaşmaya vardı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkan yardımcısı Hamit Haraslı, "Transferin son haftalarında Ankaragücü'nden Levent Kale, Boluspor'dan İlyas Yılmazer ve Albimo Alanyaspor'dan Burak Uça ile anlaşmış bulunmaktayız. Burak kardeşimiz yurt dışında olduğu için 2 gün içinde İnegöl'e gelecektir ve kendisi ile resmi sözleşmeyi imzalayacağız. Bir transfer görüşmemiz daha var. Oda yarın netleşecek. Hocamızın raporu doğrultusunda toplamda 4 oyuncu istemişti bizden. Şuan 3 oyuncu ile anlaşmış bulunmaktayız. Bir oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu akşam veya en geç yarın netlik kazanacaktır. Levent ve İlyas'la 2'şer yıllık anlaşmış bulunmaktayız. Burak'la da 2 yıllık anlaşma sağlandı. Levent Ankaragücü'nde iki yıldır top oynamaktadır. Çıktığı 58 maçta 24 golü bulunmaktadır. İlyas 3 yıldır Boluspor'da oynamakta. Kendilerine İnegölspor'u tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. İnegölspor'a ve kendilerine hayırlı, uğurlu olsun. Bu sene bizim hedefimiz doğrultusunda, şampiyonluk yolunda kardeşlerimizin bize katkı sağlayacaklarından eminiz" dedi.

YILMAZER: "ŞAMPİYON OLMAYA GELDİM"

Yeni transferlerden İlyas Yılmazer, "Kısa ve öz olarak şampiyonluğu hedefleyen bir takım, hedefi olan bir oyuncu olarak şampiyon olmaya geldim. İnşallah İnegölspor ve benim için hayırlı bir sezon geçer. Sakatlıksız bir sezon geçer. İnşallah sonunda şampiyon olarak PTT 1. Lig'e yükselmiş bir takımın oyuncusu olurum. Takım olarak şehir olarak bunu kutlamaya başlarız" ifadelerini kullandı.

KALE: "İNŞALLAH HEDEFLERİ BU SENE BAŞARABİLECEĞİZ"

Levent Kale ise, "Öncelikle her iki taraf için hayırlı olmasını dilerim. İnegölspor bildiğim bir takım. Geçen sene de Ankaragücü'nde oynadığım zaman aynı grupta yer aldık. Geçen sene çok iyi bir başarı gösterdiler. Finale kadar gittiler. Ama orada isterdim ki bir üst lige çıksınlar. Ben o yarım kalan şeyi kendime olan özgüvenimden de tamamlamak için buraya geldim. İnegöl hedefi olan bir camia. İnşallah bu hedefleri bu sene başarabileceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement