Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Futbol yaşantısında üçüncü kez çapraz bağ kopması sakatlığını yaşayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporlu Barış Ataş, ortaya koyduğu azim ve inatla bir kez daha sahalara dönmek üzere.Diyarbakırspor’da oynarken iki kez çapraz bağları kopan Barış, çok çalışıp iyileşerek sahalara dönmüştü.

04.06.2015 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbol yaşantısında üçüncü kez çapraz bağ kopması sakatlığını yaşayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporlu Barış Ataş, ortaya koyduğu azim ve inatla bir kez daha sahalara dönmek üzere.

Diyarbakırspor'da oynarken iki kez çapraz bağları kopan Barış, çok çalışıp iyileşerek sahalara dönmüştü. Geçen sezonun ilk yarısında çapraz bağları kopan Barış, geçirdiği başarılı ameliyatın ardında idmanlara başladı. Sağlık ekibi gözetiminde tek başına idman yapan başarılı futbolcu, sezon başlayana kadar hazır olmayı hedefliyor.

FUTBOLCULARIN KORKULU RÜYASI

Futbolda önemli sakatlıklardan olan çapraz bağ kopması futbolcuların korkulu rüyası olarak biliniyor. Bu sakatlığı yaşayan futbolcular ya sahalara dönemiyor ya da döndükten sonra eski performanslarını yakalayamıyor. İnatçı ve azimli yapısı ile bilinen Barış, iki kez aştığı bu sakatlığı şimdi bir kez daha aşarak uzun yıllar daha futbol oynamayı amaçlıyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement