Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig’de kötü günler geçiren TKİ Tavşanlı Linyitspor’un teknik patronu Ali Nail Durmuş, Menemen Belediyespor mağlubiyetinden sonra kulüpten ayrıldı.

11.03.2015 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig'de kötü günler geçiren TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik patronu Ali Nail Durmuş, Menemen Belediyespor mağlubiyetinden sonra kulüpten ayrıldı. Yönetimin futbolcu transferi ve maddi destek konularındaki sözlerini tutmadığını söyleyen Ali Nail Durmuş, "Ben düşüren değil, kurtaramayan hocayım" diyerek şartların vahim olduğunu iddia etti. Bu gelişmeler karşısında yönetim ise sessiz kalmayı tercih etti.

Spor Toto 2. Lig'den düşmesi hemen hemen kesinleşen TKİ Tavşanı Linyitspor'un teknik direktörü Ali Nail Durmuş takımdan ayrıldı. Sosyal paylaşım sitesinden kısa bir açıklama yapan Ali Nail Durmuş, yönetime sitem ederek kendisine verilen bazı sözlerin yerine getirilmediğini iddia etti. Durmuş, açıklamasında takımı düşüren değil, kurtaramayan kişi olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Sekiz maç kazanamayan hoca gider. Futbolda skor önemli. Kazanamamanın sebepleri ise sana oyuncu alacağız sözü verenler, maddi destek vereceğiz diyenlerin ortada görünmemesidir. Ben düşüren değil, kurtaramayan hocayım. Yalnız bırakılan, kadrosu her şeyi eksik ama her maçtan sonra oynadığımız rakibin kazandığında, şampiyon olmuşçasına sevindiği bir futbol oynatan takımın hocasıyım. Geçen sene Tavşanlı'nın en çok sevdiği, bu sene en çok kızdığı hocayım. Sözün özü futbol bir oyun ve kaybeden benim. İnsan ilk ve son sözüyle hatırlanır. Kimin haklı kimin haksız olduğunu zaman gösterecek. Saygı ve sevgiyle Tavşanlı'dan ayrılıyorum. Tüm Linyitspor sevdalılarına hoşçakalın diyorum." - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement