Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da yönetime, eski yönetimden destek ziyareti.

10.02.2015 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da yönetime, eski yönetimden destek ziyareti.

Yeni Malatyaspor'un bugünkü antrenmanının sürpriz konukları vardı. Kulübün eski başkanı Ertan Mumcu ile yöneticiler Ali Özkan, Kahraman Kavuk, Çetin Aydoğan, Abdullah Özpolat ve Muzaffer Özkan takımın antrenmanını ziyaret ederek, başkan Adil Gevrek'e destek mesajı verdi.

MUMCU: "MEVCUT YÖNETİMİN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten'in hazır bulunduğu ziyarette konuşan Ertan Mumcu, "Mevcut yönetimin her zaman yanındayız" dedi.

Adil Gevrek'i tanıdığına çok memnun olduğunu kaydeden Mumcu, "Adil başkan dürüst, işini iyi yapan ve takdir ettiğimiz birisi. Kulüp için samimiyet içerisinde güzel işler yaptığını düşünüyorum. Başkanımıza minnettarız. Takımın mücadelesini ve gidişatını iyi görüyorum. Ortada bir emek var. Tabii zor bir süreç. Bu süreç ancak birlik beraberlikle güzel sonlandırılır. Play-off'u ağzıma dahi almak istemiyorum. Biz direkt şampiyon olarak çıkalım. Malatya Büyükşehir Belediyemiz ve biz, beyaz grupta mücadele eden takımımızın yanında yer almaya çalıştık. Takım olarak ne yazık ki son yıllara baktığımızda bir türlü belli bir ivme yakalayamıyoruz. Bunu hepimizin ayrıca düşünmesi lazım. Başkanımız, yönetim kurulu ve teknik heyet bunu mutlaka tartışıyorlardır. Futbolcularımız biraz agresif. Malum kırmızı kartalar var. Ama biz bugün şunun için buradayız. Tablo da gösteriyor ki her şey bitmiş değil. Bu sistemde 4 puan kesinlikle bir fark değil. Şuna ben samimi olarak inanıyorum. Bu grupta ipi göğüsleyebilecek çapta ve hacimde rakiplerimiz yok bizim. Yani bir kere biz bir futbol kentiyiz. Mükemmel bir taraftarımız var. Şu ana kadar da çok vakur, çok samimi bir şekilde takımımızın yanında yer aldılar. Ben yine de taraftarımızdan özellikle şunu rica ediyorum; her hal ve şartta bu tabloya göre takımımızın yanında olalım. ve moralimizi hiç bozmayalım. Zira daha önümüzde birçok maç var. Mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz. Yeter ki bütün paydaşlar aynı yerde duralım. Medyamız, futbol otoritelerimiz, taraftarımız, yönetimimiz ve özellikle futbolcu arkadaşlarımıza çok görev düşüyor burada. Onlara da bir mesaj vermek lazım. Onların da artık bu şehirdeki özlemi görmesi lazım. Saha içerisindeki disiplini, mücadeleyi asla elden bırakmamaları lazım. Diğer takımlara göre daha olgun, daha tecrübeli bir takıma sahibiz. Her şey yerinde. Bana göre şuan eksik olan şey moralman birbirimize güç vermemiz. Biz onun için buradayız. Ben kalan maçlarda çok anormal bir şey olmaz ise rahat bir şekilde gideceğimizi düşünüyorum. Yeter ki futbolcu arkadaşlarımız da buna inansın" dedi.

"FUTBOLDA AYAK OYUNLARI VAR"

Bir gazetecinin kendi dönemleriyle ilgili hakem kararları ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun kulübe karşı tutumu üzerine sorduğu soruya Ertan Mumcu, "Futbol Federasyonumuz tartışılıyor maalesef. Söylüyoruz futbol bir ayak oyunudur diye. Doğru ama bu sahada oynanması gereken bir ayak oyunudur. Bunu dışarılara taşımanın hiçbir anlamı yok. Burada üzücü olan sesimizin duyulmaması. Anadolu'da, Doğu Anadolu'da baktığın zaman birkaç kulüp Türk futbolunu temsil etmeye çalışıyor. Bunların başında Malatya şehri geliyor. Buna niye duyarsız kalıyorlar onu bilmiyorum. Ama bir özeleştiri yapmak gerekiyorsa, kulis ve bir baskı lobisi oluşturma anlamında zayıfız. Sağ olsunlar siyasilerimiz, şehrin ileri gelenleri sahip çıkmaya çalışıyorlar ama bu lobi daha öncesinden yapılmalıydı. Belki bu konuda eksiğiz. İnşallah bundan sonra her şeye rağmen kazanırız" şeklinde cevap verdi.

GEVREK: "ESKİ YÖNETİM BAŞARILI, BİZE BORÇSUZ BİR TAKIM VERDİLER"

Kulüp başkanı Adil Gevrek ise, "Ben teşekkür ediyorum Ertan Başkanıma ve arkadaşlarına. Sezon başından beri Büyükşehir başkanımız ve Ertan başkanımız her türlü desteği veriyorlar. Bu zor günümüzde de takıma destek olmak için, moral vermek için buraya geldiler. Onun için şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik tablosu oluştu. Ben de inanıyorum, bu birlik ve beraberlik olduğu müddetçe başarı gelir. Ben şunu hep söylüyorum; eski yönetim başarılı. Sen takımı şampiyon yaparsın ama borçsuz bırakmak bence en önemlisi. Bu konuda kendilerini kutluyorum. Bize borçsuz bir takım teslim ettiler" dedi.

"CEZALARA İTİRAZ EDECEĞİZ"

Başkan Adil Gevrek verilen cezalarla ilgili itirazda bulunma sürecine dair ise, "Gerekli hazırlıklar yapıldı. Bugün başvuru yapılacak" açıklamasında bulundu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement