Spor A.Ş. Ofis Oyunları Basın Turnuvası - Son Dakika
Spor

Spor A.Ş. Ofis Oyunları Basın Turnuvası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.'nin "Yarış Ofiste Başlar" sloganıyla düzenlediği Spor A.Ş. Ofis Oyunları Basın Turnuvası'nda Anadolu Ajansı, organizasyonu 4. sırada tamamladı.

02.09.2015 21:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.'nin "Yarış Ofiste Başlar" sloganıyla düzenlediği Spor A.Ş. Ofis Oyunları Basın Turnuvası'nda Anadolu Ajansı, organizasyonu 4. sırada tamamladı.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyonda yarı final oynayan Anadolu Ajansı, Medya AŞ TV'ye yenilerek final şansını kaçırırken, 3.'lük-4.'lük maçında da Doğan Haber Ajansı'na penaltı atışları sonunda mağlup oldu ve organizasyonu 4. sırada tamamladı.

Yarı finalde Anadolu Ajansı'nı yenen Medya AŞ TV, finalde de Milli Gazete'ye penaltı atışları sonunda üstünlük sağlayarak turnuvada şampiyonluğa ulaştı.

Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, dereceye giren takımlara ödüllerini takdim etti.

İsmail Özbayraktar, organizasyonun ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk kez düzenledikleri bu turnuvayı gelecek yıllarda da sürdürmeyi planladıklarını söyledi.

Ofis ortamında çalışanların günlerini hareketsiz bir şekilde bilgisayar başında geçirdiğini kaydeden Özbayraktar, "Spor A.Ş. olarak bu konuda bir farkındalık oluşturmak istedik. İlk kez düzenlediğimiz bu organizasyonun basın mensubu arkadaşlarımıza yönelik olmasını özellikle arzu ettik. Bu etkinliğin düzenlenmesinde bize büyük destek veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Kadir Topbaş'a da teşekkürlerimizi sunuyorum. Eğer arkadaşlarımız da arzu ederse, bu organizasyonu önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Spor A.Ş. Ofis Oyunları Basın Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement