Sponsorlar Kaçtı! Efsane Pilot Schumacher'in Ailesi Perişan Durumda - Son Dakika
Spor

Sponsorlar Kaçtı! Efsane Pilot Schumacher'in Ailesi Perişan Durumda

Formula 1 efsanesi Michael Schumacher'in tedavi masrafları 25 milyon euroyu buldu. Sponsorlar kaçtı, aile ise perişan oldu.

13.02.2016 10:15  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçirdiği kayak kazasının ardından halen rehabilitasyon süreci geçiren bitkisel hayattaki Michael Schumacher'in tedavi masrafları için 25 milyon Euro harcandığı ortaya çıktı. Sponsorlar kaçtı, aile ise perişan durumda.

MASRAFLAR 25 MİLYON EURO

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Formula 1 dünyasının tartışmasız efsanesi olan Michael Schumacher, Aralık 2013'te Alpler'de kayak yaparken kaza geçirdi. 'Öldü' dedikoduları, spor dünyasına ateş gibi düştü. Ancak o yarışlardaki inatçılığını yaşam savaşında da gösterdi, pes etmedi. Tedavi üstüne tedavi gören, 5 ameliyat geçiren Schumacher'in haftalık rehabilitasyon masrafı 191 bin euroya çıktı. Diğer tedavi masraflarıyla birlikte tam 25 milyon euroyu bulan ödeme, Schumacher ailesini zor durumda bıraktı. Alman pilotun tedavi sürecinde 15 sağlık uzmanının görev aldığı belirtildi.

SPONSORLAR KAYIPLARA KARIŞTI

Durumunun stabil olduğu belirtilen Schumacher'in hareketsiz olduğu ve konuşamadığı belirtildi. Günlük tedavi sürecinin, kendisinin yaşamsal işaretlerini incelemek, temizliğini yaparak mikrop kapmasını engellemek üzerine kurulu olduğu ifade edildi. Sponsorları Ferrari, Mercedes-Benz ve Alman yatırım firması Deutsche Vermögensberatung, kask üreticisi Schuberth, saat markası Audemars Piguet, su markası Rosbacher, tekstil markası moda Navyboot gibi 20'a yakın sponsor, kayıplara karıştı. Düşene de bir tekme atan sponsorlar, Schumacher hayranlarını da kızdırdı.

2 YILDA 3 MALİKANE SATILDI

Michael Schumacher'in menajeri Sabine Kehm, sponsorların kaçtığını kabul etti. Dünyanın en önemli markalarının, efsaneyi yarı yolda bırakması nedeniyle Schumacher ailesi, malikaneleri satışa çıkardı. 2 yılda 3 malikane, 23 milyon euroya satıldı.

Sponsorlar Kaçtı! Efsane Pilot Schumacher\'in Ailesi Perişan Durumda

Son Dakika Spor Sponsorlar Kaçtı! Efsane Pilot Schumacher'in Ailesi Perişan Durumda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (33)

  • Kamil Aktütün: İnş iyilişirsin çocukluğumuza etki ettin büyük pilot.. 32 0 Yanıtla
  • uluturk: ailesi perişan durumda mi? suminin kazandigi paralar milyar dolari bulmustur. abartmasaniz keske 6 26 Yanıtla
  • Zuhal AsmA: Bu Gercekten COK UZUCU çBoyle basarılı bır yarıscı ıcın Bunca masrafa Ayaga kalkar ınsaALLAH Bıyle bır Kaderden Koru YARADANIM HER KULUNU ONA VE TUM HASTALARA SIFALAR GONDER YUCE KATINDAN 26 0 Yanıtla
  • beynelminel: bu haber nasil bir haber tedavisi 25 milyon:)))hastaneyi satin alsa o kadar etmez burada masraflari yyukarda göstermenin manasi sudurki hayat sigortasından yuklu bir para koparma davasi olduğu anlasilmistir 23 2 Yanıtla
  • Hasan: Adamada işkence sizede..Çekin artık fişini.. 17 3 Yanıtla
  • El kazim: Bu adami yari yolda birakan ser4fsizdir 16 2 Yanıtla
  • Yok artıkkkk! : Lan dalga mı geçiyorsunuz. yıllık 50 milyon euro kazanıyordu zaten kendisi. Ne batmasından bahsediyorsunuz. 13 0 Yanıtla
  • AGA: Şu anda hasta yatağında tek bir kare fotoğraf görüntüsünü bir kanala bir gazeteye satsa yine 25 milyon alır abartmayın battı kaçtı sattı bilmem ne diye...bu adamın ölüsü bile para basar. 10 3 Yanıtla
  • ???: 25 milyon euro ya türkiyede 3 tane hastane açardı bedava tedavi olurdu ve üstüne birde tonla para kazanırdı.. 12 0 Yanıtla
  • Sz: Bir düşmeyegör. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin 12 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • 23 Nisan'da Büyük Coşku: 3x3 Basketbol Turnuvası ve Mini Futbol Şenliği
    13:57 23 Nisan'da Büyük Coşku: 3x3 Basketbol Turnuvası ve Mini Futbol Şenliği

    Şehitkamil Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 3x3 Basketbol Turnuvası ve Mini Futbol Şenliği'nde yüzlerce çocuk coşkuyla mücadele etti. Organizasyonlarda çocuklara branşa özgü hediyeler verildi.

  • Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Düzenlendi
    13:43 Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Düzenlendi

    Kepez Belediyesi sponsorluğunda gerçekleşecek Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası'nın basın toplantısı Antalya'da yapıldı. Şampiyonaya 52 ülkeden 431 sporcu katılacak.

  • 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor
    13:42 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor

    Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 59. yılında Antalya-Antalya etabıyla başlayacak. 8 etaplık yarış, 28 Nisan'da İstanbul'da sona erecek. 14 ülkeden 25 takım ve 175 bisikletçi yarışacak. Organizasyon, Türkiye'nin doğal ve tarihi güzelliklerini dünya bisiklet takımlarına tanıtacak.

  • Antalya'da Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi
    13:29 Antalya'da Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

    Antalya'da yarın yapılacak Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası'nın basın toplantısı Dokuma Park'ta gerçekleştirildi. Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, World Athletics (WA) Üst Yöneticisi Jon Ridgeon, Robert Korzeniowsk ve milli atletlerin katıldığı toplantıda, organizasyonun önemi vurgulandı ve başarı dilekleri iletildi.

  • Real Madrid, Barcelona'yı mağlup ederek liderlik farkını açmak istiyor
    13:15 Real Madrid, Barcelona'yı mağlup ederek liderlik farkını açmak istiyor

    İspanya La Liga'nın 32. haftasında Real Madrid ile Barcelona arasında oynanacak olan 'El Clasico' mücadelesi öncesinde lider Madrid ekibi, galibiyetle puan farkını 11'e çıkarmayı hedefliyor. İki takım arasında oynanan 256 maçta Real Madrid 104 kez galip gelirken, Barcelona ise 100 kez kazandı.

  • Geleneksel Türk Okçuluk Minikler, Yıldızlar ve Gençler Salon Türkiye Şampiyonası Samsun'da Başladı
    12:53 Geleneksel Türk Okçuluk Minikler, Yıldızlar ve Gençler Salon Türkiye Şampiyonası Samsun'da Başladı

    Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından Samsun'da düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluk Minikler, Yıldızlar ve Gençler Salon Türkiye Şampiyonası başladı. İlkadım Okçuluk Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyona 41 ilden 94 kulüpten 928 sporcu katılıyor. Turnuvanın ilk gününde sporcular, 18 metreye ok atarak eleme atışı yaptı. Yarın yapılacak müsabakaların ardından turnuva sona erecek.

  • Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Didim'de Trafiği Etkileyecek
    12:45 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Didim'de Trafiği Etkileyecek

    Bu yıl 59.'su gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için Didim'de hazırlıklar tamamlanırken, 25 Nisan'da Didim Akbük yolu ile merkezdeki birçok cadde trafiğe kapatılacak. Tur kapsamında bisikletçiler Bodrum-Kuşadası etabı Didim'e de uğrayacak ve tur canlı olarak yayınlanacak.

  • Beşiktaş, Berkay Vardar ile yollarını ayırdı
    12:45 Beşiktaş, Berkay Vardar ile yollarını ayırdı

    Beşiktaş, gelecek sezon kadro yapılanması için çalışmalarına devam ederken, genç oyuncu Berkay Vardar ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu. Beşiktaş altyapısından yetişen Vardar, geçtiğimiz sezonu Moldova 1. Lig ekiplerinden Sheriff'de kiralık olarak geçirdi.

  • Bursa Bilfen Koleji Mudanya İlçe Şampiyonu Oldu
    12:34 Bursa Bilfen Koleji Mudanya İlçe Şampiyonu Oldu

    Bursa'da düzenlenen 2023-2024 öğretim yılı Futsal Küçük Erkekler turnuvasında, Bursa Bilfen Koleji Mudanya ilçe şampiyonu oldu. Bilfen, grup aşamasında rakiplerini yenerek finale yükseldi. Final müsabakasında ise Mehmet Yazıcı Ortaokulu ile karşılaşan Bilfen, penaltı atışları sonucunda galip geldi. Turnuvada Bilfen Koleji birinci, Mehmet Yazıcı Ortaokulu ikinci, Halitpaşa Ortaokulu üçüncü ve Mavi Dünya Koleji dördüncü oldu.


Advertisement