Sp Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Akpınar Açıklaması - Son Dakika
Politika

Sp Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Akpınar Açıklaması

Saadet Partisi Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akpınar, Doğu ve Güneydoğu'da yaşanan olaylarda, devlete olan aidiyet duygusunun zayıflatılmak istendiğini bildirdi.

03.02.2016 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akpınar, Doğu ve Güneydoğu'da yaşanan olaylarda, devlete olan aidiyet duygusunun zayıflatılmak istendiğini bildirdi.

Akpınar, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin zor günler yaşadığını kaydetti.

Ülke gündeminin baş döndürücü bir hızla değişmeye devam ettiğini belirten Akpınar, konuşulanların birçoğunun ülkemizin temel sorunlarının tartışılmasından öte sadece boş, anlamsız ve enerji kaybından öte bir şey olmadığını ifade etti.

Güvenlik güçlerine algı tuzağı kurulduğunu anlatan Akpınar, şöyle devam etti:

"Doğu ve Güneydoğu'da yaşanan olaylarda devlete olan aidiyet duygusu zayıflatılmak isteniyor. Diğer taraftan güvenlik güçlerimizin PKK terör örgütü ve uzantılarının yönelik değil de sanki halka karşı bir operasyon yürüttüğü algısı oluşturulmaya çalışılıyor. Bu büyük bir tuzaktır ve bu tuzağa düşmeden yola devam edebilmeyi başarmalıyız. Ayrımcılık, bölücülük yapmadan, sorunlarımızın çözümünü, Brüksel'de, Washington'da, Londra'da hatta Tel-Aviv'de aramadan kendi içimizde bulmak zorundayız. Etnik ve mezhepsel farklılıkların hiçbir şekilde kaşınmasına fırsat vermeden, şefkatle ve sabırla toplumun her kesimine dokunan bir çağrıya ihtiyaç var. Türkiye'nin gerçekten yeni bir başlangıca, yeni bir söze, yeni bir sayfaya ihtiyacı vardır."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Sp Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Akpınar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İTO Başkanı: Yapısal reformlar ekonomimize taze güç verecektir
    10:27 İTO Başkanı: Yapısal reformlar ekonomimize taze güç verecektir

    İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, yapısal reformların ekonomiye güç katacağını belirterek, vergileme, sanayinin rekabetçi dönüşümü, üretken finansman sistemi ve yatırım ortamının güçlendirilmesi gibi reformların önemine vurgu yaptı. Avdagiç ayrıca, Türkiye'nin İsrail'e karşı yürürlüğe koyduğu ihracat kısıtlamasını desteklediğini belirtti.

  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı
    10:19 Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 2 uzun namlulu silah, 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 gaz el bombası ile çok sayıda mermi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • İTO Başkanı Avdagiç: Yapılacak yapısal reformlar ekonomimize taze güç verecektir
    10:10 İTO Başkanı Avdagiç: Yapılacak yapısal reformlar ekonomimize taze güç verecektir

    İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, yapısal reformların ekonomiye güç katacağını belirtti. Avdagiç, enflasyonla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayarak, hükümetin Ekonomik Programı'nın uygulanmasını istediklerini söyledi. Ayrıca, kamunun tasarruf yapması gerektiğini ve İsrail'e karşı yürürlüğe konulan ihracat kısıtlamasını desteklediklerini ifade etti.

  • AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
    10:10 AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

    AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgi alındı.

  • Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde terör saldırısında şehit olan belediye başkanının oğlu belediye başkanı seçildi
    10:02 Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde terör saldırısında şehit olan belediye başkanının oğlu belediye başkanı seçildi

    Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde 29 yıl önce terör örgütü PKK tarafından şehit edilen dönemin Belediye Başkanı Kemal Tekin'in oğlu Ali Emrah Tekin, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde belediye başkanı seçildi. Tekin, babasının ilkeleri doğrultusunda Nazımiye halkına hizmet etmenin birinci amaçları olduğunu söyledi.

  • Şarköy'de Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi
    09:54 Şarköy'de Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

    Şarköy ilçesinde Kaymakam Ahmet Naci Helvacı başkanlığında muhtarlar toplantısı düzenlendi. Helvacı, toplantıda muhtarları tebrik ederek kamu hizmetlerinin daha etkin şekilde sürdürülmesi için iş birliği yapılacağını vurguladı. Ayrıca, Şarköy Devlet Hastanesi deprem riski nedeniyle yıkılmaya başlandı ve yerine Aile Sağlık Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi yapılacak.

  • Adıyaman Belediye Başkanı, konteyner kentteki su sorununu çözmek için vatandaşlarla birlikte bekledi
    09:54 Adıyaman Belediye Başkanı, konteyner kentteki su sorununu çözmek için vatandaşlarla birlikte bekledi

    Adıyaman'da yaşanan su kesintileri nedeniyle eylem yapan vatandaşlara destek vermek amacıyla Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, konteyner kentte sular gelene kadar muslukların başında bekledi.

  • Tokat Belediye Başkanı Sulusaray'da deprem sonrası çalışmalara katıldı
    09:44 Tokat Belediye Başkanı Sulusaray'da deprem sonrası çalışmalara katıldı

    Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremin ardından devletin tüm kurumlarıyla birlikte çalışmalara katıldıklarını belirtti. Depremde 171 ev zarar gördü, 2 minare hasar gördü ancak can kaybı ve yaralanma olmadı. Belediye olarak ilçeye aşevi ve personel desteği verdikleri ve vatandaşlara çorba ikramında bulundukları açıklandı. Durum tespit çalışmaları devam ediyor ve devletin tüm kurumları bölgede destek veriyor.

  • Vali Ekici, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'u ziyaret etti
    09:44 Vali Ekici, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'u ziyaret etti

    Vali Birol Ekici, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'u ve ekibini ziyaret etti. Ekici, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve başarılar diledi. Bulut ise ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, kentin hak ettiği hizmetleri sağlamak için çalıştıklarını belirtti ve destek olan herkese teşekkür etti.


Advertisement