"Türkiye Kamu Sen, Türkiye'nin Çimentosudur" - Son Dakika
Yerel

"Türkiye Kamu Sen, Türkiye'nin Çimentosudur"

"Türkiye Kamu Sen, Türkiye\'nin Çimentosudur"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye Kamu Sen Adana İl Temsilcisi Ayhan Arabacı ve şube başkanlarını ziyaret etti.

21.01.2015 14:13  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye Kamu Sen Adana İl Temsilcisi Ayhan Arabacı ve şube başkanlarını ziyaret etti.

Kamu Sen İl Temsilciliği'nde gerçekleşen ziyarette, Türkiye Kamu Sen'i, siyasi hayatı boyunca yanında gördüğünü ve desteğini aldığını belirten Başkan Hüseyin Sözlü, "Ceyhan Belediye Başkanlığımdan bu yana ve hatta daha öncesine uzanan siyasi hayatımızda hep yanımızda olan köklü dostlarımızın, kardeşlerimizin arasındayız. Türkiye Kamu Sen, Türkiye Memur Sendikacılığının patent sahibidir. Türk Milliyetçilerinin de en büyük başarı hikayesi Türkiye Kamu Sen'dir. Türkiye Kamu Sen Çalışanları Vakfı'yla, zemin oluşturulup, ondan sonra da memur sendikacılığının temelini atmış ve Türkiye'de memurların sendikal haklardan istifade edebilmesi hususunda yol açılmıştır. Hala üzerinde yoğunlaşan sert, ezici muhalefet anlayışına rağmen, Türkiye Kamu Sen, Türkiye'nin en büyük sendikası pozisyonundadır. Önümüzdeki zamanda şartlar müsait olursa, mevcut üye sayısının üzerine yüzde 50 daha eklemeye hazır bir yapısı, potansiyeli var. İnşallah o günler de gelecek. Büyük baskı var şu anda hakkıyla sendikacılık yapmaya çalışanların üzerinde. Gün gelecek Türkiye'de Kamu Sen Hak ettiği yeri, bileğinin hakkıyla alacak" dedi.

Türkiye Kamu Sen'in, sosyal ve ekonomik hak arayışıyla birlikte, Türkiye'de Cumhuriyetin çimentosu olduğunu kaydeden Başkan Sözlü, "Türkiye Kamu Sen üyeleri aynı zamanda Türkiye'nin aydın ortalamasının en yoğun olduğu yerdir ve bu özelliğiyle yüreğinde bir çok kaygıyı da barındırmaktadır. Türkiye Kamu Sen, klasik sendikacılık hareketinden öte Cumhuriyetin bekçisidir, milli birliğimizin, devletimizin bekasının teminatıdır" diye konuştu.

Başkan Hüseyin Sözlü'ye ziyaretinden dolayı teşekkür eden Ayhan Arabacı, Türkiye genelinde 500 bin civarında Kamu Sen üyesi bulunduğunu, Adana'da da 20 bin civarında üyeleri olduğunu belirtti. Arabacı, "Siz değerli başkanımızın, her zaman olduğu gibi yanınızdayız, beraberiz. Yerel seçimin ardından inşallah Haziran 2015 seçiminde de yine aynı başarıyı yakalamak için birlikteliğimiz sürecek." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Türkiye Kamu Sen, Türkiye'nin Çimentosudur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement