Sözlü, "Sorunlara Köklü Çözüm Sağlayacak Hizmetler Yapacağız" - Son Dakika
Yerel

Sözlü, "Sorunlara Köklü Çözüm Sağlayacak Hizmetler Yapacağız"

Sözlü, "Sorunlara Köklü Çözüm Sağlayacak Hizmetler Yapacağız"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam ve bölge insanına kalıcı, temel ihtiyaçları karşılamaya yönelik hizmetler vereceklerini söyledi.

16.11.2014 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam ve bölge insanına kalıcı, temel ihtiyaçları karşılamaya yönelik hizmetler vereceklerini söyledi.

Sözlü, Varsaklar Derneği Başkanı Yusuf Umut'u ziyaret etti, dernek binasında verilen kahvaltıya katıldı.

Varsaklar Derneği yöneticilerinin ve üyelerinin kendilerine verdiği gönülden desteğin farkında olduklarını belirten Başkan Sözlü, "Varsak Derneği, siyaset ve toplum ahlakına uygun şekilde, çıkar gözetmeden bizi destekledi ve destekliyor. Bunun için hepinize çok teşekkür ediyoruz. Bu samimi desteğin, 2015 yılında memleketimize, Sarıçam'a hizmet olarak yansıyacağını hep beraber göreceğiz. Sadece burada değil, sizlerin kopup geldiğiniz yerlerde de çalışıyoruz. Saimbeyli'de, Feke'de, Tufanbeyli'de, her tarafta varız. Cumhuriyet tarihi boyunca sözünü ettiğim yerleşim birimlerine yapılan hizmetin en niteliklisini, en kalitelisini, vatandaşın aynı konuda bir daha sorun yaşamasına neden olmayacak şekilde veriyoruz. Biz o samimiyetin altında yatan sağlam güveni biliyoruz ve bunun boşa çıkmamasını sağlamak bizim vazifemiz. Biz bunu hiç bir zaman siyasi boyutuyla değerlendirmedik. Özellikle sizlerin kopup geldiği Torosların eteklerindeki o ilçelerin, kasabaların, köylerin, bulundukları yerde kendilerine yeter hale gelmesi için, insanlarımızın doğduğu yerde doyması, mutlu olması, istediklerini bulabilir halde yaşamaları bizim için çok önemli" dedi.

"HİZMETİN NİTELİĞİ DE NİCELİĞİ DE ARTACAK"

Önümüzdeki dönemde hizmetin niceliğini ve niteliğini artıracaklarını ifade eden Başkan Sözlü, "Bazıları, ilk 7-8 aylık dönemde ne yaptığımızı soruyor. Bu ilk dönemde sadece yaş sebze ve meyvede adım atarsınız. Nihayetinde biz Adana'nın kökleşmiş meselelerine, köklü çözümler getirmek istiyoruz. Elbette kısa vadede yapılacak hizmetlerimiz var, onları da hayata geçiriyoruz. Bayındırlık hizmetlerinde kısa dönemde, orta vadede, yapılacak hizmetler var. Sadece Feke'de 80 kilometreye yakın yolu bu sene bitiriyoruz ve karayollarının standardının üzerine çıkarak, bir defada çift katlı yollar yaparak, o bölge insanımızın ulaşımını rahatlatmak için temel bir sorunu kökten çözmenin disipliniyle, popülist yaklaşımlardan uzak bir anlayışla çalışıyoruz. İnşallah sizleri mahcup etmeyeceğiz. Sarıçam Belediye Başkanımız da gayretli. Sarıçam, Milliyetçi Hareket Partisi'ne her dönem samimi bir şekilde sahip çıkmıştır. Türkiye'de bir çok yerde aday sıkıntısı yaşanırken, Sarıçam'dan çıkan aday sayısının Türkiye'ye yetecek kadar fazla olması, sizin Milliyetçi Hareket'e olan muhabbetinizden kaynaklanıyor. Tabii ki bu dönem siyasi metoduna hayran olduğum Bilal Uludağ kardeşimiz, Sarıçam'ın sorunlarının çözülmesinin önünü açmıştır. Sarıçam'da, bu dernekte kendimizi daima evimizde hissettik" diye konuştu - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sözlü, 'Sorunlara Köklü Çözüm Sağlayacak Hizmetler Yapacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement