Sözlü'nün İskilipli Atıf Hoca Hakkındaki Sözleri - Son Dakika
Güncel

Sözlü'nün İskilipli Atıf Hoca Hakkındaki Sözleri

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Osmanlı'nın son döneminde yaşamış İslam alimleri ve İskilipli Atıf Hoca'ya hakaret ettiği öne sürülen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye tepki gösterdi.

17.09.2015 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Osmanlı'nın son döneminde yaşamış İslam alimleri ve İskilipli Atıf Hoca'ya hakaret ettiği öne sürülen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye tepki gösterdi.

Acar, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğini, böylesi bir dönemde siyasilerin konuşmalarına dikkat etmesi gerektiğini belirtti.

Milletin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bir dönemde siyasilerin kullandığı her kelimeyi, cümleyi, her konuşmayı özenle seçmesi gerektiğine işaret eden Acar, şunları kaydetti:

"Böyle bir dönemde Adana Büyükşehir Belediye Başkanımızın yapmış olduğu konuşmada, dönemin mahkemelerinde hukuk katliamına uğramış, milletimizin vicdanında aklanmış, İskilip'te, Çorum'da, İç Anadolu'da, kısaca İslam coğrafyasında şehit olarak kabul gören İskilipli Atıf Hoca için sarf etmiş olduğu kelimeleri ve hakareti esefle kınıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sözlü'nün İskilipli Atıf Hoca Hakkındaki Sözleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement