Sözlü: "İhsanoğlu'na Adana'dan Yüzde 70 Oy Çıkmalı" - Son Dakika
Yerel

Sözlü: "İhsanoğlu'na Adana'dan Yüzde 70 Oy Çıkmalı"

Sözlü: "İhsanoğlu\'na Adana\'dan Yüzde 70 Oy Çıkmalı"

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce Karataş’ta düzenlenen iftar programına katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, birlik beraberliğin Adana ve Türkiye için önemine değindi.

25.07.2014 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce Karataş'ta düzenlenen iftar programına katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, birlik beraberliğin Adana ve Türkiye için önemine değindi.

Başkan Sözlü, yaptığı konuşmada, "Sizlerin desteğiyle Adana'da çok önemli, kutsi bir görev üstlendik. Sizlerin hayatını değiştirmeye, güzelleştirmeye, yaşadığımız mekanları çağdaş, modern şehirler haline getirmeye azmettik. Bu yoldaki kararlılığımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sizlerin güvenine layık olacağız. Adanamızı kutuplaştırmayacağız. Karataş'a yazın gelenler ve sürekli burada yaşayanlar var. Adana'da ya da Karataş'ta, hangi noktada yaşıyor olursanız olun, belediye başkanının siyasi partisine bakmadan, bizlere yüklemiş olduğunuz sorumluluğun, görevin farkında olarak, insanlarımızı refah toplumunun bir parçası yapmak için, Allah rızası için bütün gücümüzle çalışacağız. İnşallah bu düşüncelerimizi ve planlarımızı Karataş'ta da hayata geçireceğiz" dedi.

"KUTUPLAŞTIRMA SÜRECİ SONA ERMELİ"

Kısa bir süre sonra gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı seçimine de değinen Başkan Hüseyin Sözlü, "Bir seçimden çıktık, şimdi önümüzde yeni bir seçim, Cumhurbaşkanı seçimi var. İnşallah, bu seçimden de memleketimiz, milletimiz lehine sonuçlar çıksın. Bu seçim, milletimizin kutuplara ayrılmasını engellesin, milletimizi mezhepsel inanç ayrılıklarından kurtarsın, kendi safını koyulaştırıp, karşı tarafı öteki sayan anlayıştan kurtarsın. Bu millet birdir ve bu ülke bize ecdadımızın emanetidir. Biz birbirimize derin muhabbet besliyoruz ve memleketimizin tek kişisinin diğerinden farkı yok. Bugün ne yazık ki teneffüs ettiğimiz atmosfer insanları kutuplara ayırmış, ayrıştırmış, insanlarımızı saf saf, kamp kamp hale getirmiştir" diye konuştu.

"ADANA'DAN YÜZDE 70 OY ÇIKMALI"

Başkan Sözlü, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnşallah yeni seçilecek Cumhurbaşkanı, memleketimizi kaynaştırmak, birliğimizi pekiştirmek, devletimizin bütünlüğünü yeniden tesis etmek, Cumhuriyetin kazanımlarını yeniden gürbüz bir şekilde yükseltmek ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mirasına yeniden sahip çıkmak noktasında bu milletin sesi ve haykırışı olsun. Onun için mensubu olduğum siyasi partinin de, Türkiye'de 9 siyasi partiyle birlikte desteklediği Atatürkçü, Cumhuriyetçi, dindar, İslam alemiyle birlikte Avrupa'da, dünyanın her yanında itibarı olan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, inşallah bu saydığımız temennileri yerine getirecek. Onun için hepimize büyük sorumluluk düşüyor. Adana, kendine yakışan bir şekilde Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Ekmeleddin İhsanoğlu'na en az yüzde 70 oranında destek vermelidir. İnşallah bugün Ramazan ayının rahmet ve bereket ikliminde bir araya gelişimiz, memleketimiz, Cumhuriyetimiz, ülkemiz, birliğimiz, dirliğimiz için hayırlara vesile olur. İftar yemeğimize, dayanışma toplantımıza katıldığınız için, şeref verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sözlü: 'İhsanoğlu'na Adana'dan Yüzde 70 Oy Çıkmalı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement