Sözcü'den Sınırları Zorlayan Manşet - Son Dakika
Güncel

Sözcü'den Sınırları Zorlayan Manşet

Hükümetin her alandaki düzenlemesini seviyesizce eleştiren Sözcü gazetesi bugün komik manşetlerinden birini daha attı.

24.09.2014 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hükümetin her alandaki düzenlemesini seviyesizce eleştiren Sözcü gazetesi bugün komik manşetlerinden birini daha attı.

Kaynak: Haber7.com

Son Dakika Güncel Sözcü'den Sınırları Zorlayan Manşet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Seçim Sözlerini Gerçekleştiriyor
    15:52 Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Seçim Sözlerini Gerçekleştiriyor

    Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, seçim sürecinde verdiği sözleri gerçekleştirmeye başladı. İlk 2 ton suyun 1 lira olması ve cemevlerinin sudan ücretsiz yararlanması gibi sözlerini yerine getiren Zeyrek, borçları da inceleyerek gereksiz faturaları tespit etti ve ödemeleri gerçekleştirdi. Manisa'nın gelir elde etmesi için projeler üzerinde çalıştıklarını belirten Zeyrek, halkın sesini duyan ve parasını halk için harcayan bir anlayışın geleceğini söyledi.

  • Afrika Düşünce Platformu, Türkiye'de 1. Prafrica Çalıştayı düzenledi
    15:50 Afrika Düşünce Platformu, Türkiye'de 1. Prafrica Çalıştayı düzenledi

    Afrika Düşünce Platformu tarafından düzenlenen 1. Prafrica Çalıştayı'nda Afrika'da sağlıktan yapay zekaya, ekonomiden siyasete farklı alanlarda konular ele alındı. Programda sunumlar Türkiye'de okuyan Afrikalı öğrenciler tarafından Türkçe yapıldı. Çalıştayın amacı, Türkiye'deki Afrika çalışmalarına yeni perspektifler sunmak ve Afrika sorunlarına çözümler üretmektir.

  • İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, lise öğrencileriyle futbol oynadı
    15:50 İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, lise öğrencileriyle futbol oynadı

    İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, Akşemseddin Anadolu Lisesi Pansiyonu'nda kalan öğrencilerle futbol maçı yaptı. Maçta İskilipspor Teknik Direktörü Galip Gül de yer aldı. Gül, öğrencilerin keyifli bir gün geçirdiğini belirterek Polat'a teşekkür etti.

  • Hizmet İhracatçıları Birliği, sektörün sorunlarını masaya yatırdı
    15:49 Hizmet İhracatçıları Birliği, sektörün sorunlarını masaya yatırdı

    Hizmet İhracatçılar Birliği (HİB) düzenlediği Hizmet İhracatı Strateji Toplantısı ile sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı. Toplantıda, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın da katılımıyla sektörün yol haritası ve stratejisi belirlendi. HİB Başkanı Şekib Avdagiç, hizmet ihracatının Türkiye'nin yumuşak gücü olmasını hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, sektörün istihdam ve cari açığa pozitif katkı sağladığı vurgulandı. Hizmet İhracatı Sürdürülebilirlik Eylem Planı Strateji Çalışması gerçekleştirildi ve ihracatçıların devlet desteklerinden yararlanması için çalışmalar yapıldığı ifade edildi. Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe ise hizmet sektörünün dış ticaret dengesini etkileyeceğini ve 2028 yılında 200 milyar dolarlık hizmet ihracatı hedefi olduğunu belirtti.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    15:49 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada hedeflerinin UEFA Avrupa Kupası'na katılmak olduğunu belirtti. Uygun ayrıca hakemlerin profesyonel olmasını ve adaletli bir şekilde maç yönetmelerini istedi. Taraftarları da maça davet eden Uygun, tribünlerin dolmasını ve coşkuyu birlikte yaşamayı umduklarını söyledi. Antrenmanda sakatlığı bulunan Azizbek Turgunboev ayrı çalışmalarına devam etti.

  • Siirt'te 18 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Zanlısı Yakalandı
    15:48 Siirt'te 18 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Zanlısı Yakalandı

    Siirt'te 18 yıl önce işlenen cinayete karışan ve firar eden zanlı, Ankara'nın Keçiören ilçesinde yakalandı. Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucu tutuklanan zanlı, adli makama sevk edildi.

  • Şahinbey Belediyesi Çocuk Şenliği Başladı
    15:48 Şahinbey Belediyesi Çocuk Şenliği Başladı

    Şahinbey Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği ve 9 gün sürecek olan 'Çocuk Şenliği' başladı. Şenlikte çocuklar birbirinden renkli gösterileri izleyebilecek ve çeşitli etkinliklere katılabilecekler.


Advertisement