Soylu'dan Bütünşehir'le İlgili Seçimden Sonra Düzenleme Sinyali - Son Dakika
Güncel

Soylu'dan Bütünşehir'le İlgili Seçimden Sonra Düzenleme Sinyali

Soylu\'dan Bütünşehir\'le İlgili Seçimden Sonra Düzenleme Sinyali

Soylu, belediyede Belediye Başkanı Mahmut Badem, belediye meclis üyeleri ve belediye personeli tarafından çiçeklerle karşılandı.

08.08.2014 23:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soylu, belediyede Belediye Başkanı Mahmut Badem, belediye meclis üyeleri ve belediye personeli tarafından çiçeklerle karşılandı. Süleyman Soylu, beraberinde AK Parti İzmir Milletvekilleri Aydın Şengül ve Nesrin Ulema, İl Başkanı Bülent Delican birlikte Başkan Mahmut Badem'i makamında kutladı. Soylu, Bütün şehir Yasası ile ilgili yeniden düzenleme sinyalleri vererek, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından, belediyelerle ilgili yasal düzenlemelerin yeniden ele alınacağını kaydetti. 30 Mart'ta Mahmut Badem ile büyük bir gurur yaşadıklarını anlatan Soylu, anı defterini de doldurarak, Badem'i seçim başarısı nedeniyle tebrik etti. Badem de Soylu'ya ziyaretin bir hatırası olarak efe heykelciği ve ipek mendil hediye etti. Soylu, daha sonra, Birgi'de İmam Birgivi'nin kabrini ziyaret etti ardından da sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, muhtarlara ve partililere Saklıkentte'ki yemekli toplantıda seslendi.

'SADECE ERDOĞAN DEĞİL, GAZİ MUSTAFA KEMAL CUMHURBAŞKANI OLACAK"

Sadece Recep Tayyip Erdoğan mı cumhurbaşkanı olacak? Hiç öyle düşünmeyin, bu ülkenin taşı toprağı cumhurbaşkanı olacak. Sadece Erdoğan değil bu milletin değerleri cumhurbaşkanı olacak. Sadece Erdoğan değil Alparslan, Ertuğrul Gazi cumhurbaşkanı olacak, Osman Gazi cumhurbaşkanı olacak, Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleyman cumhurbaşkanı olacak, Abdülmecid cumhurbaşkanı olacak. Sadece Erdoğan değil 'Muhasır medeniyetler seviyesine çıkın' diyen Gazi Mustafa Kemal cumhurbaşkanı olacak. Bu toprakların evladı, yitiğimiz, yetimimiz Başvekil Adnan Menderes cumhurbaşkanı olacak" dedi. Recep Tayyip Erdoğan'ın herkesin ve her kesimin cumhurbaşkanı olacağını söyleyen Soylu şöyle devam etti: 'Erdoğan, devletin başkanı olduktan sonra cumhurbaşkanlığı nasıl yapılırmış gösterecek. Kenan Evren'e de, Ahmet Necdet Sezer'e de gösterecek. Dünyanın buna ihtiyacı var. Gazze'ye sesini çıkaramayan dünyanın Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığına ihtiyacı var. Ne yaparlarsa yapsınlar, çatlasınlar da patlasınlar. Haset lensinler kıskansınlar. Kendi arabamızı da yapacağız. Kendi uçağımızı da yapacağız, kendi milli istihbarat uydumuzu da yapacağız. 36 bin kilometre bölünmüş yola da ulaşacağız. 500 milyar dolar ihracat hedefine de ulaşacağız. Bugün tarih yapan bir nesil var. 350 yıllık gerileme dönemini durduran, yükselme dönemini başlatan bir anlayışla birlikteyiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Soylu'dan Bütünşehir'le İlgili Seçimden Sonra Düzenleme Sinyali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

  • Adana'da eğitimlerini tamamlayan 71 acemi er törenle yemin etti
    15:11 Adana'da eğitimlerini tamamlayan 71 acemi er törenle yemin etti

    İl Jandarma Komutanlığı'nda temel askerlik eğitimini tamamlayan acemi erler için tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, konuşmaların ardından eğitimini tamamlayan 71 er yemin etti. Törene, askeri ve mülki erkan ile erlerin aileleri katıldı.

  • Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvan Yetiştiricilerine Yemlik Desteği Verdi
    15:09 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvan Yetiştiricilerine Yemlik Desteği Verdi

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Çifteler ilçesi ve mahallelerinde faaliyet gösteren hayvan yetiştiricilerine yemlik desteği sağladı. Toplamda 25 üreticiye verilen yemlikler, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından teslim edildi.


Advertisement