Sow ile Diego Arasında Gerginlik - Son Dakika
Spor

Sow ile Diego Arasında Gerginlik

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a konuk olduğu maçta, sarı-lacivertli takımın iki yıldızı arasında yaşanan diyalog kameralardan kaçmadı.

14.09.2014 21:47  Güncelleme: 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 2.haftasında Trabzonspor'un Fenerbahçe ile 0-0 golsüz berabere kaldığı maçta sarı-lacivertli takımın iki yıldızı Diego Ribas ile Moussa Sow maç içersinde ufak bir tartışma yaşadı.

SAHA İÇİNDE TARTIŞTILAR

Diego’nun kendisine pas vermek yerine uzaktan şut atmasına sinirlenen Sow, Brezilyalı futbolcuya sert biçimde çıkıştı. Diego da karşılık verince iki futbolcu arasında söz düellosu yaşandı. Araya giren Emenike, Sow’un yanına gelip sakinleştirdi.

KULÜBEDE BİLE KONUŞMADILAR

Teknik direktör İsmail Kartal bu pozisyonun ardından Sow ve Diego'yu kenara aldı. Sow ve Diego oyundan alındıktan sonra dakikalarca yan yana oturmalarına rağmen hiç konuşmadılar.

Sow ile Diego Arasında Gerginlik
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Sow ile Diego Arasında Gerginlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • AMPÜL(fenev)BAHÇE: olacağı buydu:diego yeni geldi tabi şike olaylarına alışamamıştır daha 36 30 Yanıtla Emrah turpcu: olum ne mal yaratıklarsınız lan siz gerzekle bos bos senelerdir konusuyosunuz aclıktan nefesiniz kokuyo ama hala sıke sıke dıye tutturuyosunuz. . 0 0
  • QWE: Abooooo kıyamet kopacak o zaman resmen Sow'a sen kimsinde Diego'yla kapışıyosun demek istemiş İsmail Kartal. 17 14 Yanıtla

Advertisement