Şota: Fark Daha Fazla Olabilirdi - Son Dakika
Spor

Şota: Fark Daha Fazla Olabilirdi

Şota: Fark Daha Fazla Olabilirdi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Galatasaray karşısında çok güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

19.04.2014 21:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray #39;ı 4-0 yendikleri karşılaşmanın ardından Lig TV #39;ye konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, quot;Rakip erken 10 kişi kaldı. Tabi biz de ondan sonra daha fazla pozisyona girdik. Daha fazla da atabilirdik ama olmadı. Başka bir şey daha söylemek istiyorum. 3 ay önce Beşiktaş maçındaki olaydan sonra Şenol hoca tesislere geldi ve bana #39;Olsun başka bir maçta telafi edersiniz #39; demişti. Dediği maç herhalde bu maçtı. Bu galibiyeti ona adıyorum. quot; dedi.

quot;Güzel ve farklı bir galibiyet aldık, oyuncularımı kutluyorum. Son dört maçımızı kazanarak Avrupa #39;ya gitmek istiyoruz. Umarım bunu başararırız. quot; diye konuştu.

BABEL: SEMİH İLE OLAN POZİSYON...

Çok güzel bir galibiyet aldıklarını düşünen Babel, quot;Zor bir maç olacağını biliyorduk. Maç başlar başlamaz gelen kırmzıı kart bize yardımcı oldu ve rahatladık. Semih #39;le olan pozisyonu hakkında: Bazen bu tip pozisyonlar oluyor. Bazı hakemler bunlara faul veriyor, bazıları vermiyor. Ben de şansımı denedim ve faul verilmedi. quot; ifadelerini kullandı.

Galibiyeti çok istediklerini belirten Castro ise Maçın başındaki kırmızı kart işimizi kolaylaştırdı. Ama ilk dakikalardan itibaren ne kadar istekli olduğumuzu gösterdik ve çok istediğimiz galibiyeti güzel bir sonuçla aldık. quot; dedi.

Baştan sona daha iyi oynadıklarını vurgulayan Kerem Şeras da quot;Güzel bir sonuç aldık. Maçın başından sonuna kadar iyi olan taraf bizdik. İlk yarıda yakaladığımız pozisyonları değerlendiremeyince biraz strese girdik. Ama ikinci golü bulduktan sonra rahatladık ve Galatasaray da bu maçtan bir şey çıkaramayacağıın anladı. Çok mutluyuz. Bu şekilde devam etmeyi istiyoruz. quot; diye konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Şota: Fark Daha Fazla Olabilirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement