Şota: 2 Tane Transfer Geliyor - Son Dakika
Spor

Şota: 2 Tane Transfer Geliyor

Şota: 2 Tane Transfer Geliyor

Trabzonspor teknik direktörü Şota Arvaladze, Beşiktaş galibiyetini değerlendirirken "Şu anda çalıştığımız transferlerden 2 tane isim geliyor." dedi.

23.08.2015 00:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor teknik direktörü Şota Arvaladze, 2-1 kazandıkları Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

"ORGANİZE BİR ŞEKİLDE OYNADIK"

"Beşiktaş Türkiye'nin en iyi hücüm takımlarından biri." diyen Şota, "Mükemm bir hücum hattı var. Ön tarafı özel yetenekli oyuncalara sahip. Bunu hafta içi konuştuk. Fazla açmayalım, zaman vermeyelim diye konuştuk. İlk 7-8 dakika fazla zaman verdik ama sonra toparlandık. İyi bir maç oldu. Oyuncularıma teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum. Son dakikaya kadar organize bir şekilde oynadık. Topsuz bir oyun oynamak, topsuz koşmak kolay değil. Biz de topun artık biz de olması gerektiğini konuştuk ve ikinci yarı bunu biraz daha iyi yaptık, yoksa posiyon bulamazdık." dedi.

"ÇOK ÖZENMLİ BİR 3 PUAN ALDIK"

Yedikleri golün hatalı olduğunu dile getiren Şota, "Yediğimiz gol hatalı. Hakemin önünde oldu. ne ilk top ne ikinci top durmadan devam etti, sanki mahallede olur gibi. Bağırdık çağırdık ama olmadı. Oyuncularımı tekrardan tebrik ediyorum çok iyi organize oynadık. Çalıştığımız pozisyonlar oldu. Çok önemli bir 3 puan aldık." ifadelerini kullandı.

TRANSFER KONUSU

Transfer konusuna da değinen tecrübeli hoca, "Süleyman ağabey güven veriyor. Şu anda çalıştığımız transferlerden 2 tane isim geliyor. Taraftarları da mutlu edecek, bizleri de daha güçlü edecek oyuncular. Süleyman ağabeyi tebrik etmek istiyorum, teşekkür etmek istiyorum. İsim vermek istemiyorum ama yabancı oyuncular. İyi ve kaliteli isimler, inşallah bu hafta bitecek." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Şota: 2 Tane Transfer Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • millet: Şenol Güneşi hoca olarak gözümüzde çok büyütduk herhalde 4 4 Yanıtla
  • yorumsuz: Sota ilginc ve mizahi adam tam Trabzon a yakisir. Insallah Trabzona yakismayan vandal Goruntuleri engeller. 5 2 Yanıtla
  • eh.: Sonucu belli mac. 3 1 Yanıtla
  • Bjk: Buradan geliyormuş geçen haftaki galibetten dolayı hediye olarak gönderiyorlar:) 1 2 Yanıtla
  • Brs 16: Nirden geliyo acep 1 0 Yanıtla

Advertisement